[harden勇奪57分仍輸波] NBA 2018-19 regular season 討論區 (99)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我腸強大了
當代pistol
邊件
好打極有限
Jimmer Range
CBA戰神
倒緊水嘅時候撳住個識組織控場,而且都幾clutch嘅人喺bench,由場上面5個食驚風散,我唔覺呢下有幾高明

順便提一提,以往po嘅Raptors就係欠缺呢類改變game momentum嘅player。

第一次啲正選遭遇呢樣嘢,可以試下俾佢哋fight through

但當持續打唔開局面/倒水畀人追分/之後都有game係咁嘅時候,係咪真係咩都唔變來let the game go呢

刺迷watch out啦,你個Pop最叻嘅就係變招㗎

當然,對於啲覺得Lin廢/睇唔起Lin嘅人來講,以上全部都會即係變廢話

Pistons G2,Lin 0 field goal,bench佢最後ot輸,可以理解
Pistons G3,Lin Q4入到球three (前面2 no call 1 rim out),結果信vvt上半場表現而畀佢end game,輸少少,都仲算合理
今日Lin 算係咁,Q4後段用返vvt,ok佢係正選。但後來明顯倒緊水,都唔用Lin來變招

game after game after game咁樣棄用個buyout veteran,你會唔會話一啲問題都冇

我都知我舉例講Pistons嗰兩場同今日@okc Lin都唔係打得好好,但就返我上面咁講,係,你bench佢係因為佢表現一般,咁但係要諗變招嘅時候,場上面嗰幾個同樣都唔會係打得好啦,係咪

你哋咪繼續講Lin點一般法囉,但係變招嘅時候就唔係care呢啲嘢了
第一次見虹虹咁嬲
Lin係垃圾
加盟以來得兩場好波
我淨係想講
只要唔係vanfeet就得
咁人地有護士裸照又吹佢唔脹
正如某啲位我都唔明pop點解要出mills
FOJ係賤種

兩個仔吸毒吸死
老婆做雞同Magic搞野有愛滋

老母見FOJ went West佢又跟住去
難得有日冇人提我皇 都要提一提
有冇咁愛佢
你唔明嫁啦
關你撚事

我一日唔詛咒佢唔舒服
熱火vs咩直,究竟最後邊隊上尾班車
點計好波先

要佢嚟都唔係想佢打15+8嗰種好波

想佢俾下8+3嗰d有個人rotate下姐

唔需要點

最重要係三分命中率,依樣先係lin/所有role player要做嘅
咁理解成一日唔提佢唔舒服都無錯姐
究竟雷呢隊波有咩魔力
跌到而家西八仲有咁多人幻想佢唔係一輪遊
收啦
你日咒夜咒foj佢咪一樣三次FMVP
用心欣賞下人地啲球技OK?
if you don’t like westbrook, you don’t like basketball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞