[harden勇奪57分仍輸波] NBA 2018-19 regular season 討論區 (99)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
廢鳩再加埋左手curry同堆三分炮,好吸引喎
佢同allen兩個做大閘
first係指ncaa tournament
上面冇提到
Mirotic will be listed as out and his status will be updated as appropriate.

暫時out indefinitely
Chris Paul fell to No. 4 in the 2005 NBA Draft as the Atlanta Hawks picked Marvin Williams Jr. at No. 2. Paul had expected to go to the Hawks.

nba 唔上新聞一陣

darren collison

marvin williams
cody zeller
但羅同levert果班肯好似手感淫K咁比佢企定定傳波再圍住佢跑咩?
btw之前果場反CUP帝皇真係幾好J
唔會 傻鳩dlo同levert都要持球先打到
不過廢鳩今季3分咁鳩屎 咪撚搞
齋做閘夠玩啦,東岸姐
有時候都唔明同兩個歷史級射手打左咁撚多年波,啲射術都仲係咁9流流
肯轉一轉射法命中高5%不是夢,年紀都大啦點解唔開始轉型

少睇東岸波東岸真係好打啲咩?見之前勇對魔術都輸有少少睇唔透
湧對大腸都輸
一場半場嘅野唔作得準
levert傷前好fit
三分都準
唔一定持球
griffin講佢磨年幾兩年射術都係鳩咁
今季一射順就完全出哂成果
廢鳩唔似咁有心打波

樓豬同佢配合好好
傷前3分都唔準
一定要俾個波佢舞先有野睇
想幫你
但真係除咗今季網就無睇過
對上次知佢打得好已經係蜂,sorry
冇嘢
嗰時佢傷完,想睇佢同Lopez夾唔夾,點知一個走完到一個
連防守都回晒塘
點仲期望佢有3分
明明今年應該要博盡都打成咁
今年防守hea,腳步慢,發多左脾氣
但最近幾場多左野睇,策應防守有舊年七成水準
睇埋playoffs先再講佢值幾錢都未遲
聽日可以睇波啦
俾條生路行吓
原來5678勝率一樣
再輸就比拓柒追到 上場輸比熊
聽日屌輕手少少 唔好炒咁多ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞