[harden勇奪57分仍輸波] NBA 2018-19 regular season 討論區 (99)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
30m/3y我要
有得佢揀咩
dudley條老野就攞去啦
順便問埋,前大佬Lin 3m/yr,要唔要返
walker走,去蜂啦
退步都3yr
情願20 1yr 1+1
25M都可能有啦
ariza我地都offer 1X15M
一年除左老闆心痛,其他都無野輸
特別係搵唔到piece的隊
情況同蜂/巫搵howard玩一年差唔多
Ariza下年底薪番我箭啦
話說我唔多明箭做咩俾luc mbah a boute走
no three
但點都啱用過/夾多過james ennis呢啲
佢自己想走架喎
我地有比offer佢
垃圾躝啦
我想講我都唔明點解76要ennis唔要brewer,要j.simmon唔要t.ross,哩兩個決定好大影響
ross垃圾
個問題係佢accept個份都好似好細
76應該係因為覺得j sim射波好啲?
底薪
下,一定t.ross好d啦,做後備火力成日有貨交,simmon得一季貨仔,76要3分手,一定t.ross好過simmon
可能係貪佢份約出年可以平價買斷
反正佢地唔需要咁多sg/sf既人
Ja Morant recorded the first triple-double since Draymond Green in 2012 in Murray State's 83-64 win over Marquette.

Morant finished with 17 points, 16 assists, and 11 rebounds. It was Morant's third triple-double of the season.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞