iPhone6s 時代算唔算蘋果最輝煌嘅時代?

109 回覆
385 Like 23 Dislike
Iphone 4 我記得炒到15000
冇計架啦, 而家得返app store 同 ecosystem 令到人地轉唔到會, 可以點? Tim Cook 條撚樣又冇好建設, 全部抄, 都唔知蘋果想點, 但事實就係係大陸最好賣, 佢唔會死同大把cash
5開始至7
6s個情況唔同咗 系統上同硬件上都堅硬咗

點解2015 6s係最後的輝煌時代?
教主
我部I6S開始壞了
壞相機壞喇叭舊電收皮

利申一出就用到呢家

我仲用緊
年尾換 如果9月出啲垃圾畀我。。。

我會買8
記得嗰陣啲人話 無啦無啦 開始抄android機啦
以咁多代C/P值最高係6s同最耐用支援,到現今仲用得下
iphone se2好似吹得好行會出,出就轉機完成歷史任務,6s玩到4年算係咁啦
3.5mm頭
真,除左舊電 on99 一切perfect
唔介意大 size 可以用 mophie juice 解決電問題
6s 未換過電 仲係ios9.3
想換機 但又換唔落手
利申 用緊6s+ 有se即買
我部6s聽筒突然細聲左好多
6個時一定最勁
大細mon 又金色 食晒D客源
炒左勁耐都未收皮
4-6 都係 7 開始 延續唔到落去 無哂新意
好多app用唔到喎ios9.3
算,不枉我當年7月壞電話都寧願拎部iphone 4出黎頂到10月先換6s,好彩無忍唔住手換6,a8核心上a9個性能升幅好似歷代升幅中最大,加埋條ram由1GB上2GB,性能超大升級,加埋3D touch打字移浮標超方便

依家睇翻用6啲fd成日話彈app,6s依然唔洗換機,唔係打機既話根本唔差得最新旗艦幾多

後悔既係如果當時買大機既話就唔洗一日兩叉同埋個mon會入塵
In 6s we trust
希望可以用到下部有新突破既iPhone
新AirPod 真係睇見都嬲 乜有用既function 都冇加 要wireless charger 仲要加錢 變相加價
真心戇鳩
6同6s係最大突破
但4-5代先係sj真正想要既設計,到而家最好揸手都係呢隻型,所以有買se
我都係果粉
以前都會捱眼瞓去睇發佈會
每次啲人話教主就死
出唔到嚟發佈會
最後又走出嚟嗰時真係好正
tim cook接手之後睇咗一兩次都中途瞓咗
之後就冇再睇啦

我上部機已經係iphone6s
7, 8直接跳過
機能同功能上真係冇乜進步
而家用緊Xs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞