[窮撚& 新手專區] 油卡/油劵集中討論 3 [月經]

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
依加Shell 星期五仲有冇$2.5優惠?
吓...緊係有分啦....巴打第一日玩油卡?
公司卡esso日日減4蚊
用緊gogoenergy -2.5, 但唔知洗唔洗年費
一早買o左中石油油劵, 全年都74折入油
好似得2.4
可唔可以講多少少
有冇得開心些牙
上年hktvmall 優惠,74折買油券,d券10月底到期,你可以𥄫下二手網有冇人買多左放。或者遲d睇下hktvmall 今年有冇
已經用晒,早知買多d
我仲有成萬蚊
重要現金卡 幫親友拎都得
唔識,油卡有咪用無咪唔用,有咩點玩?
🚮
求下你些牙俾我
FROM置頂

Q: Agent 卡點解折扣特別高?申請好唔好
A: 一般Agent 同油公司簽咗合約,Agent 每月要包銷一定數量油,所以佢透過其他車幫手消費,再賺中間差額。

雖然折扣額高,但有唔少潛在風險,例如申請時需要提交大量個人資料,例如銀行戶口號碼/信用卡號碼,曾經有Agent 非法盜用卡資料同個人資料。另外佢個折扣額可以隨時更改,可能到你收到月結單,畀人收咗費先發現折扣額變咗或者收咗手續費。
新手想用信用卡找數 玩邊樣先做到-$2?
中石油卡 -$2.5 or 2.7, 可碌卡,油站有得申請
中石油既貴油會唔會無咁好?
點解SHELL油站申請個D減得個幾毫子
我覺得中石油d油襟燒d,慳油d。之前BMW, VW,Honda & Toyota 車都係咁用。非常好。

標貴d等人以為好d掛。
咁SHELL點先做到-$2 唔想搵AGENT
有個觀念就係覺得中石油D油無咁靚 覺得SHELL個牌子好D
大把現金卡減2.x
有冇bro 有加德士油卷share 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
https://t.me/leedsunited1234
無啦 得9毫子之嘛 落esso 或者shell 好過🚮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞