Adidas 波鞋交流 20

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
紅色白色嗰對係女裝
其實紅色嗰對真係幾啱我
佢on9姐 大把人網上買野
你睇nike玩得幾開心
不過香港本地運費幾貴就真 開支係幾大
而家後追nike應該點追都追唔到
佢之前開個個無乜貨賣, 一係得舊款
而家借住nite jogger個勢relaunch 返個site

但係同佢啲舖一樣, 唔係咁多吸引人ge product
去朗豪坊地下咁, 得個大字, 啲款好少, display好多都重覆
唔知係無心搞香港市場定入唔到貨
唔會無心搞 你見佢近年開鋪仲多過Nike
起碼大路款都一定有得賣
Nike 而家都麻麻喇
ultraboost x got white walker 依家邊到仲有?
旗艦,允記都無曬。
有冇巴打有興趣zx 4000 4d, 買大左
us8.5 原價放番
全新 有意pm
https://t.me/gm0108
上面數落嚟
左一 左二 同右三 END都有貨#hoho
不過唔知巴打鍾意邊對多啲
ultraboost x got 男裝對對都好正
到底買邊對好?
有d好似冇男裝size
紅色白色嗰對係女裝
其實紅色嗰對真係幾啱我
上面數落嚟
左一 左二 同右三 END都有貨
不過唔知巴打鍾意邊對多啲
今日入左對 forest grove
幾好襯
有無人睇中nite jogger
Retail 1199 但上網買我諗800-900有交易
有冇巴打知ultra boost 19同ultra boost 2.0個碼係咪一樣?
事關之前買4.0個碼同之前果啲有出入
可以一試
要試都唔係END試啦, 超公價
YEEZY 黑魂幾時有得抽 , 好心急
ww版上次行過cwb 希慎同hsbc隔離果間都仲有
2599唔係不嬲都係咩
洗撚抽
日本 yeezy 350v2 公價幾多?
香港得好少色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞