Adidas 波鞋交流 20

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
大陸黃班馬都升好多
真係唔知乜解究Yeezy呢排又炒返起
佢扣左錢但唔代表你中,要有佢俾你既tracking先係中
唔係掛即係最後cancel左就退錢?
我入左兩對中一對,扣左我兩對錢
有無人係footlocker uk買左yeezy
我買到
過左幾日都未出貨
Ship去英國仲未收到
我話shipped
有冇人覺得喺yeezy supply買野好似俾人撚狗咁運費又貴啲,又唔知幾時ship,一陣又退錢
仲未有ship,會唔會比佢cancel order?
係yeezy supply 預左比佢撚 有人收過空鞋盒
有人收唔到貨但tracking寫received 要追番條數都有排等
我都係見到shipped 係官網入面
但無講邊個快遞同tracking no.
呀,我都喺,好似話有shipping number嘅時侯會有多個email提你

我兩對係yzy mafia訂,但兩對都收到上面個email 點知琴日無啦啦又send email話其中一個order成功寄左貨

呢對好似幾吸引咁

請問依類nmd香港邊度有,$6000買唔買到?無知一問勿插
你喺想要呢三款定係想要求其一對NMD human race就得,某幾對喺特別貴,例如Chanel collab嗰對

然後第一對around 1800到2000,第二對兩萬幾,第三對5200到5500

香港邊度有賣我唔知,但係有都唔會喺香港買,成日有人真當假賣
有對唔知咩字,搵唔返,黑白網統,有一邊有cloud字
我嗰對出咗shipping no.lu,DHL送,聽日到
應該喺Cloud mood,自己Google下睇下邊個ship香港,2000蚊應該有交易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞