Adidas 波鞋交流 20

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
邊對先 上網買平到笑 對對1000內
旗艦?過哂氣喇
講緊4d下話
公廁都咁都唔叫過氣?
YEEZY供應都仲係小
佢今年話會20對, 佢貨量可以做到間間舖有現貨賣就炒唔起
Yeezy個數量限量好多,其實nmd hu嗰啲一樣都喺埋晒嘅啫
之前對STATIC REFLECTIVE 仲未開
個時一開頭又係話炒唔起, STOCKX 賣300美金左右
呢排睇返升到600幾真係唔知著定放好
20對喺包埋700, 700v2, 451嗰啲,其實最後都係出around 6對yeezy 350v2 三對限量版, 一對超限量,兩對普通release
唔著啦keep耐啲等升值

同埋有新著新呀嗎
同埋好似今年會refresh 埋350出 v3
v3 真係好撚核突 如果真係同網上流出圖一樣既話
hyperspace D 價咁極端
2500 - 4000
女碼貴d
2500已經叫平
望吓stockx依家升到幾多錢
430+美金
賣既扣埋手續費都有2800
其實好低能
明明自己係因為特別色所以想買嚟著
見到個價升咗竟然係想放
都無估到自己咁貪心
心郁郁想入對SIZE? 特別色nite jogger
但好似有啲貴

另外STATIC 正常版係咪都炒起咗?
之前原價大貨無入, 而家想買返對粗著又好似唔值
Static近排炒起咗
之前明明多到無人要
到時一出貨少咪又炒
靚唔靚有關係咩
之前賣到大陸擺上淘寶官方商城賣都無人要
不過我諗佢同cream white都唔係賣晒
係唔想擺太耐都無人買先下架
Adidas應該乜都有就最好 係唔係都限量 助長抄風不特止 搞到有錢果班都買唔到正版 肯食抄價 又比人屈假嘢 食腦果班令願買假嘢都好過貼錢買難受 呢家淪落到佢D旗艦都變哂做公厠鞋 睇見都可憐
佢出貨量喺跟standard deviation,女碼同極大碼都好少貨,但係極大碼冇人著

如果到時佢出真係咁嘅樣 係咪黑色自用會比較穩陣啲
就咁睇佢啲concept圖,黑色望落去好似順眼啲
到呢個情況, 有些少唔想着hyperspace 出街
梗係覺得整污糟咗就可惜了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞