我是一個被帶綠帽的人,你問我答

335 回覆
19 Like 6 Dislike
巴打有無多啲野爆下

我想比個機會佢賠罪,如果星期日佢唔賠罪,我乜都講

傻左咩 帽都戴埋仲比咩機會,你條女,唔洗錢,過夜,仲想食二手西?

個機會唔係一齊咁臭要黎做乜
有無多d 圖

星期日如果佢冇賠罪

知唔知佢前度姓咩

都唔知不過唔好講佢前度,我要既係條八婆賠罪
有無多d 圖

星期日如果佢冇賠罪

知唔知佢前度姓咩

條女好似玩cosplay好撚毒
有無多d 圖

星期日如果佢冇賠罪

知唔知佢前度姓咩

呢個真係唔知btw唔好爆咁多,未係時候
有無多d 圖

星期日如果佢冇賠罪

知唔知佢前度姓咩

條女ipad到咁算啦格又唔係好
有無多d 圖

星期日如果佢冇賠罪

知唔知佢前度姓咩

咁唔係話咁計既憎鳩佢還憎鳩佢,但係事實係有開心過,如果唔係因為呢啲事分手,未必要搞到咁
有無多d 圖

星期日如果佢冇賠罪

知唔知佢前度姓咩

咁唔係話咁計既憎鳩佢還憎鳩佢,但係事實係有開心過,如果唔係因為呢啲事分手,未必要搞到咁

所以星期日前睇下點囉,我咁樣爆佢我都唔好過嫁,不過呢啲真係冇可能唔報仇
pish
點解中出咁多次都無BB既?

呢個鳩up嫁,清

呢個鳩up嫁,清

一次都冇 ?

呢個鳩up嫁,清

一次都冇 ?

冇啊
有邊個知你帽咗?
有邊個知你帽咗?

我既朋友,同埋呢個post啲巴打

呢個鳩up嫁,清

一次都冇 ?

冇啊

你欺騙我感情

呢個鳩up嫁,清

一次都冇 ?

冇啊

你欺騙我感情

呢啲咁既好難答嘛但係件事係真係真人真事
係度呼籲認識佢既巴絲,如果搵到佢,叫佢搵一搵我解決左佢
見到咁多巴絲撐我,好多謝咁多位
有邊個知你帽咗?

俾人帽咗然後話俾其他人個嗰陣諗緊咩

呢個鳩up嫁,清

一次都冇 ?

冇啊

你欺騙我感情

識佢但係冇佢聯絡方法幫唔到你
有邊個知你帽咗?

俾人帽咗然後話俾其他人嗰陣諗緊咩
有邊個知你帽咗?

俾人帽咗然後話俾其他人個嗰陣諗緊咩

嬲,想知原因,想當時佢諗乜,想知佢帽完我見到我果時佢諗乜,其實好多野都想知不過佢淨係呃完我話屋企人叫佢番屋企話番屋企打比我之後就已經係所有野單機,轉ig, fb同電話,總之我係搵佢唔到,留左太多問號,佢好鍾意唱我好燥,係,我真係好燥,因為佢要知道我既事,佢從來唔比我知,要我追問,就話我迫佢,我唔講,佢會sad,佢唔講,佢理得我sad,總之最想係佢解決哂我所有問題,咁我就走得安樂

呢個鳩up嫁,清

一次都冇 ?

冇啊

你欺騙我感情

如果佢搵你,你會叫佢做啲咩先落到啖氣?

呢個鳩up嫁,清

一次都冇 ?

冇啊

你欺騙我感情

如果佢搵你,你會叫佢做啲咩先落到啖氣?

佢會先算啦想聽佢講囉,一路都係我講多過佢講,我唔係唔想聽,不過佢唔肯,有咩辦法,以前氹又氹過,迫又迫過,如果佢唔係咁鍾意講大話,我點會想懷疑佢,懷疑一個人好攰,懷疑自己鍾意既人,攰到不得了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞