我是一個被帶綠帽的人,你問我答

335 回覆
19 Like 6 Dislike
加油下個更可愛啊巴打,上左堂寶貴既一課唔好灰心,仲有大把好女仔你未遇到啫

這些機會

留意多d周圍既女仔啦,通常無咁突出

我周圍……都係男人
圖呢,無圖既大家點防備

有啦巴打,星期日前佢唔賠罪就大把圖睇啦

洗撚星期日

係就而家
圖呢,無圖既大家點防備

有啦巴打,星期日前佢唔賠罪就大把圖睇啦

洗撚星期日

係就而家

比啲耐性啦巴打
帶過兩次
帶過兩次

嘩!!巴打!咁你點樣係呢個陰影走到出黎
我個ex俾人搞大個肚幾個月我先知
你頂帽有冇我戴得咁深
巴打做咩一開完po就玩轉性
巴打做咩一開完po就玩轉性

因為我係巴打
你頂帽有冇我戴得咁深

屌!!呢個真係好誇張喎,咁點解決啊
你頂帽有冇我戴得咁深

咁唯有分手囉
唔通幫埋佢養呀
帶過兩次

一個拍左5年帶,一個拍左4年帶

生活都要過,睇黎自己點諗
你頂帽有冇我戴得咁深

咁唯有分手囉
唔通幫埋佢養呀

岩啊,連B都有埋真係要走得快
帶過兩次

一個拍左5年帶,一個拍左4年帶

生活都要過,睇黎自己點諗

巴打你真樂觀
愛一個就上一課
我都驚左啲女人啦 人愈大就真係下個更可怕
愛一個就上一課

真係好可怕,到底好女人係邊
個被字點解
巴打,我都帶過啦,飲下酒,傷心一排,重新出發吧,而加睇返,經歷過呢件事,改變左我對女人既睇法,唔會再睇得咁重,先撞倒我而加呢個好女友

好彩身邊都有一班好兄弟肯陪我飲下酒呻下癲下笑下玩下
唔敢睇重女啦,好驚嫁
你頂帽有冇我戴得咁深

咁唯有分手囉
唔通幫埋佢養呀

佢死都話個B係你點算
定手足你無得屌
愛一個就上一課

已經怕左女人
你頂帽有冇我戴得咁深

咁唯有分手囉
唔通幫埋佢養呀

佢死都話個B係你點算
定手足你無得屌

呢啲冇得瀨既去驗下就知
愛一個就上一課

已經怕左女人

+1,仲要係好撚怕
兩年內條女同前度未分開過

兩年前前度飛佢,之後條女同我一齊,原來條女用盡藉口去同個前度有番接觸,例如我同條女鬧交佢就去搵個前度唱我,話我有咁賤得咁賤,同佢分過手一段時間,呢段時間佢有對前度腿張開(佢自爆講),點知個前度冇同佢一齊,之後因為我當時唔知,就成碌柒咁去追番佢,近呢隻個月就成日離離合合,原來就係自己閪痕,人地唔受,又同番我一齊,到最後嘈餐勁既,先自爆出黎,條女害好多人,個個都仆哂街,仲要自己扮可憐講到冇人會珍惜咁,想報仇同唔想再有人受害

佢正姣西
我好多sp,可能係我比綠帽你

形容下你gf,睇下識唔識?

高高瘦瘦,明明都港女臭格扮斯文

皮膚白定黑?
無人想知啊 ,柒左就走啦仲答乜撚野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞