我是一個被帶綠帽的人,你問我答

335 回覆
19 Like 6 Dislike
何生?
我個ex俾人搞大個肚幾個月我先知
你頂帽有冇我戴得咁深

屌!!呢個真係好誇張喎,咁點解決啊

咁唯有分手囉
唔通幫埋佢養呀

佢死都話個B係你點算
定手足你無得屌

呢啲冇得瀨既去驗下就知

佢講明係果個男人嘅

當時都好傷心 不過大約兩個月後我識到依家條女
新女又乖女又大波又白滑
條臭雞最後同佢去旅行條仔一齊左。去之前問幾句都嘈。

好在都叫做破左佢處 賺返d利息
J幾長?

佢係咪高 又姣 又鐘意摸人大肶?

去旅行係咪同男仔同房?

去旅行係咪同男仔同房?

佢地2個單獨去。做過d咩就唔知啦

佢係咪高 又姣 又鐘意摸人大肶?

係高姣的 但唔覺佢鐘意摸大肶
何生?

咩何生
我好多sp,可能係我比綠帽你

形容下你gf,睇下識唔識?

高高瘦瘦,明明都港女臭格扮斯文

皮膚白定黑?

白的
無人想知啊 ,柒左就走啦仲答乜撚野

你頂帽有冇我戴得咁深

咁唯有分手囉
唔通幫埋佢養呀

佢死都話個B係你點算
定手足你無得屌

呢啲冇得瀨既去驗下就知

佢講明係果個男人嘅

新女又乖女又大波又白滑

你就好啦巴打
你頂帽有冇我戴得咁深

咁唯有分手囉
唔通幫埋佢養呀

佢死都話個B係你點算
定手足你無得屌

呢啲冇得瀨既去驗下就知

佢講明係果個男人嘅

新女又乖女又大波又白滑

你就好啦巴打

仲要係處黎

其實我想講嘅係 一分手 係一個好好嘅機會去改變自己 同時你亦會比較留意外邊事物
成日睇依d post真係會義女人失去哂信心

572117…
帶過兩次

嘩!!巴打!咁你點樣係呢個陰影走到出黎

一個拍左5年帶,一個拍左4年帶

生活都要過,睇黎自己點諗

巴打你真樂觀

唔可能日日將自己活於呢種既心情下。當然,我對女人係無晒信心既
加油呀巴打
你頂帽有冇我戴得咁深

咁唯有分手囉
唔通幫埋佢養呀

佢死都話個B係你點算
定手足你無得屌

呢啲冇得瀨既去驗下就知

佢講明係果個男人嘅

新女又乖女又大波又白滑

你就好啦巴打

仲要係處黎

其實我想講嘅係 一分手 係一個好好嘅機會去改變自己 同時你亦會比較留意外邊事物

都岩既
572117…

帶過兩次

嘩!!巴打!咁你點樣係呢個陰影走到出黎

一個拍左5年帶,一個拍左4年帶

生活都要過,睇黎自己點諗

巴打你真樂觀

唔可能日日將自己活於呢種既心情下。當然,我對女人係無晒信心既

走出去真係好難
加油呀巴打

收到了
幾個月前都帶過帽
同你幾似,佢話唔拍拖好攰 轉個頭宜家好似識左第個
幾個月前都帶過帽
同你幾似,佢話唔拍拖好攰 轉個頭宜家好似識左第個

又係比藉口比人帶帽,呢啲女真神奇又要做閪野,又唔想比人知自己係衰人,就乜都講一餐
依家真係唔係幾敢溝女
年紀輕果陣係咁換女 好驚有報應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞