Face ID 再進化!Apple 專利用「靜脈」分辨雙胞胎!

111 回覆
219 Like 24 Dislike
其實今時今日碌咭, 好多人都唔對簽名(就算要簽名既單)
銀行拎錢只要HKID 係本人, 個簽名唔係太離譜
一樣拎到錢
最重要apple 都未明白大部份使用者心態
理撚得你點撚樣丫
咁Detail 關人撚事咩
就算你用國庫既科技又如何
比埋部夾萬既級數又點遮
女權:我要Apple整個認波型嘅識別器
快啲叫apple請你
Apple攞個專利好似殺咗你全家咁 又唔係下一部得返呢個功能 唔通有人唔鍾意就唔試下研究創新咩
真膠定假膠? 完全兩件事wo
其實反face Id 既人係唔鍾意m字額定唔鍾意face Id?
m額
隔個mon貼/指紋淺d就可能手濕解唔到了你知啦 s10對mon貼咁高要求 差d都無function
我指既試作型除左呢樣 仲有就係限死一個位解鎖明明超聲波指紋可以全螢幕都解到鎖

我無話佢差啊 完成度低姐
所以張信用卡擺落iPhone最安全要本人生物認證通過左先比錢

有得唔用實體卡 我都唔會用
an fan對apple係有偏見
今次掃描埋血管分佈 連3D打印面具都呃唔到Face ID了
超聲波指紋都仲可以比假手指呃

Apple又贏
嗚啊...啊...啊!!!!!
射咗精
FaceID係幾好,好似唔使解鎖咁
今日食完野抹嘴嗰陣拎起部機都解到鎖
我愛
idog又要打飛機
我仲J緊Apple 個屏下指紋專利 Android下世先追得上啦
嘩 仲有幾萬個專利俾我慢慢J
仲未計Apple果十大優點 咩放大字體呀 防水呀
Apple 係永遠嘅贏家 有冇idog 同我一齊吠
faceid 唔緊要 但touchid 都係有必要
某d 時候touchid 真係方便過faceid
呢樣真日常使用要解鎖好似唔存在咁
專研發埋啲冇撚用嘅科技
整電話就整電話啦
幾時出jer紋/精液id
Samsung嗰個手濕都開到啦
依個post真係精彩
又一證明反Apple嘅根本就盲目
口講咩蘋果唔創新
但咩技術都唔識
唔知蘋果粒A12X有幾勁都算
依家好簡單話面容識別技術勁到連血管都分析到都話冇用
依家係光學識別都玩到去識別血管咁精細呀
根本貼「Apple」個名上去你地啲智商自動減100
連咩技術勁同新都唔識
就好似Apple 個屏下指紋專利咁 用緊S10 果班戇鳩撚樣 撚識啲咁高深嘅Apple 技術咩?
Apple唔出咋嗎 Apple精神勝利法 永遠都係贏家
無錯呀 點似得Apple 咁 一係唔出 一出就係完美
所以幾年都無新嘢出都係好正常 又贏啦又贏啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞