Face ID 再進化!Apple 專利用「靜脈」分辨雙胞胎!

111 回覆
219 Like 24 Dislike
邊個智障會手濕開電話
咁即係唔使指意飛走 M 額?
s10 超聲波
我平時touch id洗完手都開到
iPhone 新爆料:支持水下操作?
https://kknews.cc/zh-hk/tech/k6ln2zb.html

超聲波技術 認同
但s10係試作型超聲波有d人手濕都解唔到
到時又係繼續要M字額,重要加多個紅外線sensor添
用黎搞銀行野 虛擬信用卡比錢(apple pay)
傻仔
samsung 虹膜辨識啲friend?
face id本身有紅外線sensor wo
雙胞胎指紋唔同架喎
原來係巨龍GAP cHinG開po
當我冇講過野,走先
但到時唔知使唔使再加強個紅外線輸出,不過幾撚肯定M字額走唔甩
中銀ATM 果隻?
解鎖意示圖:

Apple研究face id已經研究到走火入魔o架啦,佢唔會行回頭路去返touch id 啲人話需要返touch id佢都唔會再聽入耳,因為Apple不嬲都係堅持己見,就算到時蝕到仆街佢都唔會改,以前90年代嘅Apple電腦都係咁樣,最後慘淡收場

「喬布斯離開蘋果電腦後,公司的開發主管一職落入讓-路易·加西手上,他之前是法國分公司主管。加西將產品線推向兩個方向,即更「開放」和更高價,他認為不應該銷售低端低利潤的蘋果產品。加西的政策致使蘋果產品的售價越來越高,公司曾有一個叫「Drama」的低端專案,最終也被加西叫停。1990年,隨着蘋果的銷售下滑,加西的政策開始引起廣泛爭議並最終導致其離職,米高·斯平德勒繼任。」
邊個話無搞指紋 Apple一樣有光學 超聲波 電容 等等唔同指紋專利
加返落去先算啦,申請專利
android d人面解鎖比起黎真係笑話
我想要埋唔驚手濕嘅touch id
仲可以set埋face + touch先過payment咁樣幾好
平時down app就是但一樣
雙胞胎指紋唔同架喎
Apple研究face id已經研究到走火入魔o架啦,佢唔會行回頭路去返touch id 啲人話需要返touch id佢都唔會再聽入耳,因為Apple不嬲都係堅持己見,就算到時蝕到仆街佢都唔會改,以前90年代嘅Apple電腦都係咁樣,最後慘淡收場

「喬布斯離開蘋果電腦後,公司的開發主管一職落入讓-路易·加西手上,他之前是法國分公司主管。加西將產品線推向兩個方向,即更「開放」和更高價,他認為不應該銷售低端低利潤的蘋果產品。加西的政策致使蘋果產品的售價越來越高,公司曾有一個叫「Drama」的低端專案,最終也被加西叫停。1990年,隨着蘋果的銷售下滑,加西的政策開始引起廣泛爭議並最終導致其離職,米高·斯平德勒繼任。」

BTW,蘋果唯有走回頭路,好似就係呢樣
咁唔係研究face id已經研究到走火入魔
指紋都有研究
雙胞胎指紋唔同架喎
Apple研究face id已經研究到走火入魔o架啦,佢唔會行回頭路去返touch id 啲人話需要返touch id佢都唔會再聽入耳,因為Apple不嬲都係堅持己見,就算到時蝕到仆街佢都唔會改,以前90年代嘅Apple電腦都係咁樣,最後慘淡收場

BTW,蘋果唯一有走嘅回頭路,好似就係呢樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞