19-20學年 TOP UP SF 非八大專區 (2)重開新Post,夠鐘報名了

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
Bu自資好唔好
覺得唔好
除左證書同本部一樣之外
冇野好
聽你咁講覺得自己浪費左350報名費
睇你想要啲咩囉
你想係要張浸會本部出嘅證書嘅話
呢個課程會好適合你

但係如果只係想讀一個degree嘅話
有大把院校係好過BUCIE
點解咁講?cie校園設備好差咩?
有啲咩地方差過其他學校?
純粹問問
極差 之前讀hkcc 入到黎覺得好大對比 乜都壞 環境又差 成間學校死氣沉沉 啲人又廢 伏到嘔 你唔係為左張所謂八大cert嘅 唔好讀
學費貴
配套差
好大機會係石門讀
又迫又廢

唔係親生仔嘅話要補勁多Credit
福利又差過本部
有無ive畢業報thei year3有offer?
話話上年炒咗一科 今年re完 報thei無回音 又無得in
但收到風thei老師派thei直通車表俾師弟(唔使面試)當時己經畢業無得填 係咪已經完咗
另問poly u speed 難唔難讀?會唔會易入難出?
利伸:英文極差
我都明白
咁thei 有無消息各位巴絲
入thei既話你去i大討論區問會好d話說thei唔係比錢就入得架啦咩
好多人講係有錢都讀得,但係我報咗都無聲氣
而speed已經叫定我選8月份既科準時俾錢返學
你gpa幾多?
2.3
2.3
咩科?ict就算直通車低過2.5會問你原因或者如果你同你course leader熟可以問下佢,佢應該答到你
唔過3 無叫我interview 比左conditional offer我 不過可以6月前先交留位費
Applied Science
聽師弟講填完表就即收 同埋唔好講出去 因為唔使經面試(全級填)
我re完個科就畢業 無份聽ed talk
緊係cie hrm
我真係唔明
Cgpa 3.61 報左BU journal
今年冇interview 直派conditional offer
我咩都冇。。。

真係想讀新聞嘅話 唔通真係要入樹仁
救命
Bba marketing 但其他收就唔讀
都係個句啦,要快就返去問下你course leader,speed個邊拖得就拖啦,咁speed到期thei未出offer你都要硬食架啦
一早問咗, d呀sir已讀不 唔通厚面皮上門搵咩
本身單丁要re科已經柒出味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞