19-20學年 TOP UP SF 非八大專區 (2)重開新Post,夠鐘報名了

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
conditional offer?
Yes
想問下巴打CMCT洗唔洗要portfolio㗎
同埋conditional offer gpa幾多
唔洗,佢出2.0比我
報名可唔可以用信用卡比?
見佢付款方法乜都冇寫,一定要submit咗有張單先知

冇得用信用卡
唔該晒巴打
有冇人知今年hsu marketing offer出幾多Gpa?
隔離non jupas個post話conditional offer係3.1
巴打可唔可以講下cgs interview問咩
你話CGC?
係啊
hsu in完之後幾時派offer? in左一個禮拜都無消息
1-2分鐘self intro(佢叫你介紹下自己)
之後問問題group dicussion
1.你點解會揀呢間學校同呢個program
3.我地呢科都係bba科,你覺得我地呢科係關於咩,你會揀呢科點解唔揀其他bba科,例如management?
3.如果你入讀到,你會將學到嘅嘢點運用,同埋畢咗業之後諗住咩
完group dicussion
跟住同我地講我地program資料,CG係專科有得考牌,最後問你有無嘢問
in完出去做written test (好似係40分鐘)
巴打有無offer ?
但佢依家用zoom interview 應該無得written test?
我都係gap 介唔介意講下你gpa 幾多?
有冇人有明愛interview
HSU year 3 entry conditional offrr要 3.1
咁高 咩科?
Marketing呀
其實有邊啲係低啲
可能你本身gpa高? 咁你interview至到拎offer幾耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞