19-20學年 TOP UP SF 非八大專區 (2)重開新Post,夠鐘報名了

1001 回覆
14 Like 12 Dislike
email同你講?
我一早報左有year3 condition offer 係我唔過佢requirement 所以幫我轉year2
哦~明白
想知你啲fd最後入唔入到?
我地19號先出GPA 所以未知
恆大5000留位費有無得用atm交?
各位TOPU巴絲記得登記選民,你我有責,守護香港,最遲7月2日呀!!!
https://www.voterregistration.gov.hk/chi/home.htm

1st choice比interview我,但我想選翻2nd choice可以點做 後悔了
呢到有冇巴絲入左恒大bjc建corp com?
4月in完HSU BJC year2
咩消息都冇
恆大 如果interview差 會唔會睇分收?
報左恆大就黎成個月咩消息都冇 係咪收得皮Gpa 3.4x
大家記得621出嚟
Btw幫朋友問cie出咗兩科offer畀佢 一科Erm 一科social policy 其實兩科都有啲興趣 前者要補credits 後者除咗pe都唔洗 按前景嚟講係咪都係差唔多 唔該曬
有無人已經收到樹仁offer
好緊張
meet唔到condition
send左email等覆
有冇人試過冇去到hsu interview,但之後有收到佢地第二次interview?我上次冇去到,send左mail,到宜家都冇收到。walk in又話冇我果科senior year interview
樹仁收梗咁濟
有無工程科巴打
Shape -rmit construction management
Polyuspeed building engineering management
cityuscope - construction management
hkct construction management
cpe construction management
你地會點揀
你直接打上你報個科dept問喇,我都係甘
btw你報咩科
我都想知
自問in得唔太好
六月過左一半就成日心思思想打去問下
Cityu ppp
Speed PA
HSU Asian Studies 點簡好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞