考評局長遠會考慮在大灣區舉辦DSE

211 回覆
50 Like 1716 Dislike
就係個個都係咁諗,所以大部分人到入唔到政府/無入正苦(你講acoca既話冇嘢講啦)
呢個真
成日話政治唔關我事班後生仔抵啦
佢哋係食nonju嗰12000個位,唔係jupus嗰d
支持 有實力怕咩同人競爭
尾二條友擺明潤緊,咁難明咩,既然你都明babykingdom咁多5毛,講得咁白個c9就會俾人屌到落地核架啦
得登去個邊留言引發罵戰
乘機罵d c9死蠢

好心涼,(30-40個d)生仔食晒屎
嗰d假c9講既語氣咁強烈,應該係5毛唔係c9,尾二果個應該驚緊
個人口差距咁大,點比?
不過大陸人讀書普遍勤力係真
同香港人果種投機取巧唔同,佢地除左操pp,仲會drill哂theory & technique
同埋佢地數理咁勁某程度上都係拜冇得用計數機所賜
其實有得用計數機真係會有依賴症,咩都篤機靠program,香港好多學生冇左計數機同唔識數理係無咩分別
不如攪大媽區大媽舞大賽啦
遲啲無香港 淨係得大灣區G9G
一鋪清dse認受性
政府搞左中港學位互認
即係廢左國際認受性鈑cet
分分鐘連移民都搞唔到
我屌你老母
考評局發大財
學生:唔好乜都講政治

成班閪屌玻璃心作祟負評
local student既quality,大陸人屌過,reddit鬼佬又屌過
https://www.reddit.com/r/HongKong/comments/3rl9wc/quality_of_local_students_at_universities/

係咪要到全世界都睇唔起香港大學生既時候先肯變?
到今時今日仲玩分化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞