【賤過狗2】【教師墮樓】李東海麻辣校長 知情者爆:命送早餐上門、拍證件相

167 回覆
577 Like 1 Dislike
名乜撚校
派位派到咁 得362間排198地區名校?
你真係on9架喎呢間小學咪一晚變撚咗名校囉屌你老母咩李光海小學原本冇人識,依家有睇新聞既都識啦!
推到佢仆街
其實多野做咪請多d人lo
肥上瘦下乜都死啦
邏輯謬論之一,訴諸權威
屌您老母咪又係學術台做學棍
U都未grad 講乜撚
我考完dse己經好耐無上學術台~~~
點解基督徒都咁
希望你老婆/老公/仔女第時返工比人迫死~
校長雙碩士?想食屎就有佢份
屌你老母臭閪,碩士有撚用咩
呀豬呀狗香港八大院校比錢就有得讀啦
你估牛津哈佛咩
而家啲碩士班多數都係taught master
又唔撚係研究、啲學生半供讀又勁多free rider
咁都可以攞出來講、個校長真係前世未食過屎
校長不仁不義 老師們都唔洗怕佢!大不了攬炒!今次個校長仆街,個名臭哂!楂乞衣兜!老師們再搵過份工洗乜驚!
你中文水平差 唔怪你
答埋啲野九唔搭八 完全唔中題 夠膽咁大聲鬧人
你中文差 唔怪你

你指控我上學術台做學棍
一來我考dse時先上學術台 並沒有做學棍
二來我考完dse無再上學術台
兩點回應你我無做學棍之說
條on9仔應該現實冇人理 特登上討論區講d on9野做弱智仔吸引人注意
見到佢成條on9仔咁九唔搭八
而家都費撚事回佢
老老實實,其他老師咁都仲忍到都唔撚係人
後面果句先係重點呀
訓醒未呀 U grad未呀 ? 出黎做野未呀 ?
讀神科仲柒撚懵懵咁
仲聲大大話人指控您啲乜啲物
返返您個狗竇取暖啦
咁你屈我學棍嘛
想借我未U grad身分表現我學棍嘛
我就係想帶出即使我未U grad都無做學棍
校長佢俾左幾錢你做打手
唉 您摺埋啦
高分低能都係第一次咁活生生擺係眼前
話您未grad係指您未體驗體返工背後有幾多野
仲係到讀書仲要講埋哂啲九唔搭八既道理去懶係看破紅塵呀 柒頭
仲咁撚多嗲
您老母生着您都唔智係好彩定唔好彩

( Show Blocked User - 厹 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞