【賤過狗2】【教師墮樓】李東海麻辣校長 知情者爆:命送早餐上門、拍證件相

167 回覆
577 Like 1 Dislike
你認為校長冇錯?
不如你講下校長哩啲要求同變名校有咩關係 唔好下下高高在上一款狗公樣先

佢令老師白費心力係與教學冇關既事 仲令佢地日日都精神緊張 情緒低落 點教好書
我認為變成一間名校需要嚴格要求
固定學生上課時間增設一節班主任課點會同教學無關?
唔洗處理班會咩

你有無讀過中學上過班會架
( Show Blocked User - 厹 )
個校長連老師病咗都call返學校
做錯少少嘢,都要逼人寫悔過書,針鳩個老師

盲撚咗?
上課時間一定固定
咁額外增設一節班主任課咪變相減少其他課堂時間

對其他老師仲有益添啦
唔知你嘈乜
林當時仍然病重,精神不佳且聲音極為沙啞,惟一回校就被召入校長室,校長羅婉儀一見面就罵林老師:「病咗仲返嚟做咩,博俾我鬧呀?」

實係啦
巴打飲醉酒
你迴避問題,唔敢承認你覺得羅婉儀冇錯.

件事是非好清楚, 小學生都識得分辨, 你就搵好多理由去合理化個人渣羅婉儀既行為.

我相信你係教書既, 香港教育界咁多是非不分, 個腦生係屎忽既先生真係可悲.
你迴避問題,唔敢承認你覺得羅婉儀冇錯.

件事是非好清楚, 小學生都識得分辨, 你就搵好多理由去合理化個人渣羅婉儀既行為.

我相信你係教書既, 香港教育界咁多是非不分, 個腦生係屎忽既先生真係可悲.
小學俾佢教過 條仆街上音樂堂逼全班企足成堂唱耶撚歌 屌佢老母
唔怪得你老母棒下出左個戇鳩仔
推到個校長跳樓填命
病左要call人番去鬧
你一定坐住自己個腦先覺得無問題
得你相信
我諗大部份人都唔相信只係覺得佢係9upper
佢只係講一大堆概念出嚟
完全唔知做乜鳩都引咗咁多人同佢爭辯
浪費時間
可唔可以咪撚quote條傻仔,想正常討論都唔得
屌佢老母學校最撚多畜生 推到佢老母上報推撚到佢老母垃圾收皮
返屋企含鳩啦屌你老母

到你自己打工嗰陣又唔見你講棒下出孝子?
而家講到早餐都要送上門
都仲可以唱反調話嚴師出高徒
你係咪入錯 Post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞