阿妹今年中六, 啱啱佢拎呢張謝師宴通告出黎

556 回覆
1182 Like 29 Dislike
叫家長打過去學校已經贏咗
但係當個個都去 你又唔去就冇意思 一個人嘅能力有限
同埋要問下邊個suggest 個地點 香格里拉我都未食過
呢首歌送俾你哋嘅
我中學個陣都係唔去都要比錢
根據以前我學校嘅經驗,其實唔關老師事,係搞grad din班撚樣,要威要影相,專揀d貴酒店
呢個真 啲飯又唔係真係特別好食
同ot 有咩分別
主角根本都唔係班老師 都係班學生show off 同打卡咋嘛

以前中六個陣班搞手有男有女
聽聞班男仔話不如叫到會係hall 到食算
但班女仔堅持要去酒店 仲要揀間勁貴嘅
最後都係去咗酒店搞 但搵咗間無咁貴
謝師宴當晚班女仔搞手租晚裝出席

咪搞笑啦! 班𡃁提議都要班教畜approval 先做架啦
邊個決定? 咪又係班教畜
老豆就咁比錢覺得唔抵
執返劑好似順氣啲
當年食天際萬豪都係好似400-500,
980癡線咗啲喎
得擔笑
1月份通告依家先簽
最知當初唔撚去
俾成千去睇班大型小圈子(父幹私樓靚仔靚女人生勝利組,日後輕鬆入三大讀神科,搏盡無悔嘅hall狗莊狗)圍威喂
可能啊妹唔係老豆親生
次次俾錢,老母都要肉償
我又係 其實係咪好多間都係咁
當年畢業都係去唔去都要比錢
估唔到呢家先有人拎出黎講
錢同回傭都收晒, 仲會同你班仆街學生浪費時間? 唔報警拉你算偷笑
比個就夾班同學仔自己搞過個
其實同班朋友食大排擋都開心啦
成千蚊食到10餐
睇錯送香檳...
告佢添啊,佢代你keep住dse cert 咋,邊有權唔俾你
即係你呢啲老鬼當年廢囉,比人當水魚㩒都唔出聲,成碌柒咁
成千蚊會唔會太誇張
我當年去 Marcopolo 都係5舊幾
個遮名法好似以前名校secret個魏浩風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞