有無人玩過gunz?

322 回覆
23 Like 0 Dislike
有無igunz香港852既團員
舊時玩光明gunz要考試dbf先可以上50lv
但真係好好玩
Dbf,rhf,rs
其實上細女個youtube channel可以睇番好多gunz既片 有tdm 同clan sword ds 耐唔耐都會睇番
https://www.youtube.com/user/cshk123

以前高手雲集
經常同sd lost mca tdm
同fafa, kissing, 細女79 cw
好懷念

你係?
但真係好好玩
Dbf,rhf,rs

乜原來有咁既規矩
個時我地圍內tbf都無咁得心應手
係得換完彈想做就做
但真係好好玩
Dbf,rhf,rs

乜原來有咁既規矩
係得換完彈想做就做

果期啲玩家水準不知幾高 隨便入一個場個個最少都識bf, ss
根本係德政
Noname果邊同iGunz冇分別
岩岩開左黎試
聽到一拳超人首歌
見到幾位巴打隻人5x lv
Btw 點解買唔到裝既

冇$買裝

已fix買裝問題
入到去得我一個人
返工 都冇時間玩
但真係好好玩
Dbf,rhf,rs

乜原來有咁既規矩
係得換完彈想做就做

果期啲玩家水準不知幾高 隨便入一個場個個最少都識bf, ss
根本係德政

NONAME果陣做法係 想吸引大量新手去接觸遊戲
同光明果班 想有個技術交流平台 理念完全相反
果陣2班友成日嘈
一邊就成班人鳩射
一邊就成班老屎忽 識DBF HS都只係新手
但真係好好玩
Dbf,rhf,rs

乜原來有咁既規矩
係得換完彈想做就做

根本係德政

NONAME果陣做法係 想吸引大量新手去接觸遊戲
同光明果班 想有個技術交流平台 理念完全相反
果陣2班友成日嘈
一邊就成班人鳩射
一邊就成班老屎忽 識DBF HS都只係新手

之前搵懷舊圖咁岩搵到,所以我會用裝來平衡下
仲有無玩
仲有無玩

有啊 f-gunz
人生第一隻問呀爸呀媽攞credit card 買點嘅game
記得打關卡擺嗰啲big skull 再刷到最尾有得打嗰條飛龍
十幾年了
人生第一隻問呀爸呀媽攞credit card 買點嘅game
記得打關卡擺嗰啲big skull 再刷到最尾有得打嗰條飛龍
十幾年了

飛龍關果兩個祭品都係罕有野黎
十幾年了

係lol 仲要打前置嗰啲王唔一定drop
依加啲私服仲有無得打mission?
定係都純pvp
十幾年了

係lol 仲要打前置嗰啲王唔一定drop
依加啲私服仲有無得打mission?
定係都純pvp

有quest打 d quest item可以買 唔洗刷得咁辛苦
有private server
Google:euro gunz
好奇碌過
推下個post
由小學雞igunz玩起
太多回憶
好奇碌過
推下個post
由小學雞igunz玩起
太多回憶

小學開始玩igunz揮手 話咁快就grad埋出黎做野
Same
玩到話出gunz2 台灣版就停哂無玩
唔知有冇人記得我
我大部份ser都叫Akito
好奇碌過
推下個post
由小學雞igunz玩起
太多回憶

小學開始玩igunz揮手 話咁快就grad埋出黎做野
Same
玩到話出gunz2 台灣版就停哂無玩
唔知有冇人記得我
我大部份ser都叫Akito

gunz2無左gunz既靈魂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞