有無人玩過gunz?

322 回覆
23 Like 0 Dislike
有冇人答到我點斬牆飛起,我細個玩極都唔得,呢個係童年遺憾

(向牆)跳>衝>斬>跳>衝>斬>跳.....

型d既仲有
(向牆)跳>衝>斬>轉槍>跳>轉劍>衝>斬>轉槍>跳>轉劍>衝...

童年遺憾...記得有個MAP係樓梯 梯下面得D柱 睇住D人係下面飛黎飛去...
全盛時期冇乜對手

邊個咁大口氣
我諗香港槍最勁=2GEN, 劍最勁=SCAR

你講果d我都唔識
我係咪太老

講起 以前有個叫asker 真係好撚勁
勁到出名嘅鬼佬clan叫佢入會
果時igunz 仲係得2個ser
得好小人有50lvl 以上
佢係其中一個
見過佢tdm castle 1打4
開親槍都中 好西利
佢果時都25歲 依家起碼35

Asker 好屎.....
我從來唔玩劍...好無聊

你係?同我差不多時期喎

果段時期屈機既香港玩家應該唔多
當年真係玩到手抽筋
全盛時期冇乜對手

邊個咁大口氣
我諗香港槍最勁=2GEN, 劍最勁=SCAR

你講果d我都唔識
我係咪太老

講起 以前有個叫asker 真係好撚勁
勁到出名嘅鬼佬clan叫佢入會
果時igunz 仲係得2個ser
得好小人有50lvl 以上
佢係其中一個
見過佢tdm castle 1打4
開親槍都中 好西利
佢果時都25歲 依家起碼35

Asker 好屎.....
我從來唔玩劍...好無聊

你係?同我差不多時期喎

果段時期屈機既香港玩家應該唔多

真係冇乜印象喎
童年回憶
記得細個好辛苦先練成斬牆 諗住可以型下
點知玩唔夠半日個keyboard已經爛左俾老母鬧到仆街
之後就冇得玩
整好了, upload緊

未整註冊網頁, 或者唔多人玩唔整, 暫時整咗10個test ac.
test1 - test10, 密碼同名一樣, 見到人數例如(3/500)就用第4個費事撞啦下自己就

已知bug:
每次入setting都會預設set咗解像度做640x480, 要手動整返.
另外建議用800x600好了, 因為1024x768 d字會破體.

下載點:
https://goo.gl/mvi9RS

首歌好嘈 建議用返經典BGM,另外 D 裝備最好全部1LV 用得 唔想哂時間升LV

lobby定game入面?
長遠會整1lv裝,但因為上次求其就整出黎所以冇大改裝備。另外因為冇整1lv,已經5倍exp緊

支持支持
push
push

server 長期0-2人
push

server 長期0-2人

冇新血
更新了0lv裝, 0金錢買裝, 部分裝備不能購買問題.
主程式v1.1:
https://goo.gl/pSJYl8
更新檔v1.1(for之前已經下載咗主程式的人, 覆蓋相同名稱文件):
https://goo.gl/YBKQgF

http://hkggunz.ddns.net
注冊果度亂碼既
mr留名
估唔到係到見到[S]car
果陣日日比人屌打都仲係好廢
mr留名

hi mr
join telegram?
mr留名

hi mr
join telegram?

唔啦 日日返工 黑色沙漠 訓
注冊果度亂碼既

手機睇係會亂碼
要用電腦先冇事
有無人個陣有玩私服
入面有個叫faz 同car既高手好勁
有無人個陣有玩私服
入面有個叫faz 同car既高手好勁

往事只能回味
push
買唔到裝
買唔到裝

比角色名我 有bug 1lv買唔到
買唔到裝

比角色名我 有bug 1lv買唔到

Dee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞