有無人玩過gunz?

322 回覆
23 Like 0 Dislike
個SER長期得2丁友 = = 我同我fd
冇quest items 買
買唔到裝

比角色名我 有bug 1lv買唔到

Dee

done. 變10lv

班連登仔屎忽痕話要玩, 整完但係又唔玩

係telegram 講聲
好難好似以前咁成日on 住
除左2之外全部都有玩

Noname好似9xlv
Ijji6x
仲記得無名手槍好鬼準 不過之後ijji撞到佢已經覺得佢弱左
人大左,感覺上已經冇可能練得番去正常打得既程度。

之前魔光果期係同16479細女lost果班玩,之後仲有個我的文件同supergirl。
岩岩開左黎試
聽到一拳超人首歌
見到幾位巴打隻人5x lv
Btw 點解買唔到裝既
岩岩開左黎試
聽到一拳超人首歌
見到幾位巴打隻人5x lv
Btw 點解買唔到裝既

冇$買裝

我冇份
年紀大 手指反應回不去了
今晚返去dl先

我冇份
年紀大 手指反應回不去了

你究竟係邊個
人大左,感覺上已經冇可能練得番去正常打得既程度。

之前魔光果期係同16479細女lost果班玩,之後仲有個我的文件同supergirl。

你又係邊個
有無jgunz Hero/ Super_Hero既手足出黎相認
我係阿狗 可唔可以話俾我聽你地邊個打邊個
有無jgunz Hero/ Super_Hero既手足出黎相認

狗哥 冇記錯你係IGZ果期既人喎

狗哥 冇記錯你係IGZ果期既人喎

Igunz jgunz 仲有一堆私服
但好似係jgunz開始我先叫16479
push

server 長期0-2人

冇新血

睇下Lost會唔會激到彈起跳出黎屌9我

Lost無acc
佢ws話有人提佢就好開心

Lost無acc

收皮啦Lost 引我笑

Lost無acc

收皮啦Lost 引我笑

幫你轉達
終於釣到你地班仆街上黎
其實上細女個youtube channel可以睇番好多gunz既片 有tdm 同clan sword ds 耐唔耐都會睇番
https://www.youtube.com/user/cshk123
其實上細女個youtube channel可以睇番好多gunz既片 有tdm 同clan sword ds 耐唔耐都會睇番
https://www.youtube.com/user/cshk123

以前高手雲集
經常同sd lost mca tdm
同fafa, kissing, 細女79 cw
好懷念
正,動作好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞