有冇巴絲報左教大EdUHK Non-JUPAS ? (2)

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
有冇人收到小數究竟由selected轉左submitted係咩意思
會收到offer
好似係
冇轉到係咪姐係冇機
但係我in完冇耐就轉左 去到依家都未有offer
有嘅有嘅
拜下N手飯god
如果係second round先報pe in都未in就轉咗submitted呢?
比完錢一開始係submitted
N手飯god
Ching ges interview 幾時?
諗緊報唔報好
Psy N手飯god
想知有無year1收到offer
ICT N手飯god
我連interview 都冇
推下先

t.me/Eduhknonj
我想問N手飯係咪會派左比interview咗但無offer個d先?
想問下各位sf既gcs係咪會跟你gpa或者interview表現派senior year entry offer?
如果late round先報會唔會因為太遲報無曬year 3 offer甚至連year1 offer都無
一般gpa過3都係senior entry
如果late application先報會唔會有影響?
因為我本身都讀緊sf依家year3,如果到時得返year1 offer點算
有冇人知道SF GCS interview係咪一早已經完咗?
我琴日收到interview 係3月20號in
有冇人收到GES interview?
下一round interview幾時架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞