元朗知錯 坑口乃念最初

723 回覆
3810 Like 153 Dislike
又畀啲垃圾page攞料了
個博覽館搞唔掂喎
已經有D 濕鳩雜誌偷料報導
音感呢啲野真係好睇人
元朗深井 將軍澳大角嘴
太古西貢大埔 貝澳大圍大澳
西灣河
赤柱旺角欣澳 尖沙嘴東涌
啟德車公廟
香港仔鴨脷洲和
杏花邨北角 樂富 紅磡
重有康城
啲霉體真係好撚賤
每日就係上討論區偷其他人既貢獻化作自己既努力換取金錢
同不勞而獲冇分別
成個大陸人咁
屌你老母,係話緊你呀
唔好意思 追左咁多頁唔見有個正式整合 我自己填左分界線上嗰堆 盡量跟返上面多正皮既留言+盡量搵返地鐵站名同地方名代替每個字 填到好攰 請各位繼續幫手指點

藍田將軍澳石門 油麻地北角奧運
屯門尖沙咀東涌美孚
大埔 大欖深井貝澳 油塘利東添馬艦
火炭荔景粉嶺 紅磡樂富

旺角金鐘車公廟 汀九北角赤鱲角
羅湖附近令你沒自由出外
郎屏葵芳 將軍澳荔枝角
青衣貝澳涙落白泥 啟德赤柱分開

元朗知錯 坑口乃念最初
太古都快樂過 要奧運懲罰我 西灣河~
你太旺角使我 大學落得多 赤柱去得多
假使粉嶺及太和 求青衣欣澳荔景原諒我

藍田灣仔秀茂坪 銅鑼灣不要去問
如黃竹坑怎得到快感
大澳 二澳水口貝澳 羅湖上水黑角頭
欣澳會展顯徑 黃埔未襯

大水坑青衣尖東 烏溪沙_ _ _ _

--------------------------------------------------------------------------
(下面未開始)
羅湖附近令你沒自由出外
馬場南昌 將軍澳被深愛
金鐘滿意淚落下來 太子你要分開

油塘西貢 香港到大角咀
馬鞍山快樂過 要告別懲罰我 車公廟
你赤鱲角使我淚亦落得多 見要見得多
假使感覺被彩虹 葵青開始過 落馬洲輕頗

如我知錯 請北角像最初
美孚都快樂過
太多愛便元朗 兆康
我 我樂富改過 那計較清楚
那個愛青山
尖東不怕入寶琳
荃灣西都放開 認錯
恒你老母,煩唔撚煩
宜家d垃圾霉體喺首野都未變完全體之前
就已經copy and paste當新聞
陳奕迅已經是閒人
垃圾media淨係識上網偷料 咁仲洗咩要你報導
王浩信討厭被憐憫
王喜一時 疲勞到傷身
唔好意思 追左咁多頁唔見有個正式整合 我自己填左分界線上嗰堆 盡量跟返上面多正皮既留言+盡量搵返地鐵站名同地方名代替每個字 填到好攰 請各位繼續幫手指點

[red]藍田將軍澳石門 油麻地北角奧運
屯門尖沙咀東涌美孚
大埔 大欖深井貝澳 油塘利東添馬艦
火炭荔景粉嶺 紅磡樂富

旺角金鐘車公廟 汀九北角赤鱲角
羅湖附近令你沒自由出外
郎屏葵芳 將軍澳荔枝角
青衣貝澳涙落白泥 啟德赤柱分開

元朗知錯 坑口乃念最初
太古都快樂過 要奧運懲罰我 西灣河~
你太旺角使我 大學落得多 赤柱去得多
假使粉嶺及太和 求青衣欣澳荔景原諒我

女聲 跟住試唱咗次 夜媽媽唔敢唱得太放
https://vocaroo.com/i/s1SNOJi2iB1U
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞