元朗知錯 坑口乃念最初

723 回覆
3810 Like 153 Dislike
係 尻塞冇意思 都唔知有咩好吹奏 個千幾個正評都係低質創意人
青衣人表示 求加青衣
美孚興奮合照,不過也始終 不夠旺角
情人相識薄扶林 油塘中初見責任
藍田怎可給壁屋誕生
石澳 樂富逼得太近 大埔墟中一個人
欣澳值得一吻 黃埔未襯

*馬鞍山當天不該 烏溪沙與你示愛
羅湖附近令你沒自由出外

朗屏活該 將軍澳裡被深愛
東涌貝澳涙落下來 啟德赤柱分開

元朗知錯 坑口乃念最初
太古中快樂過 要奧運懲罰我 西灣河
你 太旺角使我 大學裡奔波 米埔去得多
想於粉嶺及太和 連青衣北角 荔景原諒我
bold 左個d 再諗下
依家改再似兩個人係唔同地方相識 鬧交原諒
和青衣北角
他朝粉嶺及太和
藍田怎可給壁屋誕生
石澳 樂富逼得太近 大埔墟中一個人
欣澳值得一吻 黃埔未襯

羅湖附近令你沒自由出外

朗屏活該 將軍澳裡被深愛

元朗知錯 坑口乃念最初
當天粉嶺及太和 連青衣北角 荔景原諒我
lm
作為住西灣河嘅朋友 真係笑到癲
而家返工搭地鐵路過西灣河都忍唔住會心微笑
呢個唔錯 大概都岩哂音
藍田坑口去上環 油塘必經兩個站
咁不如昂坪活該 高街你被深愛
太撚多教友喇 改到亂鳩晒
收番埋啦
藍田情感將戀愛誕生
石澳 樂富逼得太近 大埔墟得一個人
欣澳值得一吻 黃埔未襯

羅湖附近令你沒自由出外

馬場離開 將軍澳裡被深愛

元朗知錯 坑口乃念最初
當天粉嶺及太和 連青衣北角 荔景原諒我

元朗知錯 灣仔卻沒結果
美孚都快樂過 馬灣愛别難過 西灣河
我 美樂裡改過 友愛也清楚 Whampoa 都可
金鐘不怕被蹉跎 荃灣西都放開 沒錯
是我~~~~笑撚到仆街
位唔是咁上的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞