其實點解樹獺可以係大自然生存??

329 回覆
1128 Like 3 Dislike
荒失失奇兵
幾分鐘插一次都射到的話算唔算早洩
Apparently the only thing they do quickly is sex.

And by quickly, I mean quickly.

The whole mating ritual is done, including foreplay, in about 5 seconds.

佢游得仲快過我
我無撚用

每隔周就會緩…慢…地爬下樹排便,完事後再鋪蓋上一層葉子

郁得咁撚慢就咪咁好手尾啦
其實熊貓好抽得,個樣係傻下傻下,但殺傷力同灰熊無分別,人類要馴化佢地食竹係因為食竹健康啲,無咁寄生蟲,會長命啲,相對有利保育熊貓。
而唔係熊貓廢遲早絕種,係人類捕殺到瀕危,即使野生熊貓生育率高啲,但係野外好難比佢地搵到交配對象,所以就要人幫手啦
PS. 去過四川大熊貓繁育研究基地
佢個樣好似笑鳩緊我地每日仲要起身返工咁
外星人黎
無人見到時
佢地既動作速度就唔係咁
呢隻嘢有啲似薯片叔叔
熊貓係食物鏈係頂嚟⋯⋯⋯⋯
個樣好撚頂癮
熊貓和別的熊一樣是雜食性動物,處於從食肉動物到食草動物過渡的階段。主要食物是竹子、紅蘿蔔、窩窩頭,野生的熊貓會吃草、野果、昆蟲、竹鼠、羊。科學家認為:「大熊貓具備肉食動物的生理特徵卻不以肉為主食」,是因為一個名叫「T1R1」的基因失活了,造成熊貓無法感覺肉類的鮮味。[38][39][40][41]但牠們的消化系統仍然是食肉動物的消化系統,因此只能依靠腸內細菌分解竹葉。

攻擊力明明同熊無乜分別
佢哋好開心喎
死日笑
幫手托住?
角鵰都就絕種
個完字真係柒出一種精髓
好得意

Btw生存到 我同佢差唔多都仲生存緊
ching好幸福吖香港人有幾多都恨唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞