[多圖]復古囡囡圖 認識西方審美觀

306 回覆
656 Like 12 Dislike
門檻易及低左,變成劣幣驅逐良幣,而家既美係炒出黎
啲鬼婆真係由古至今都好鍾意露屎忽比人睇
佢後生真係幾靚,老左就麻麻 ,講緊最出名個張相個陣
少少野性先正

到後期已經活到不似人形,
依張係佢死前最後一幅相。

我諗佢依種女人除咗性吸引力,仲有種瘋狂同自虐嘅故事令佢成為甘乃迪夫人所講嘅,她將永垂不朽。
冇諗到去到第八頁都仲未有ingrid bergman
我覺得佢好靚好有氣質
不過心目中最靚最高貴嘅係audrey hepburn

Audrey係女神
金枝玉葉個可愛公主look
我覺得呢兩個人仲靚過柯德莉夏萍
Ingrid Bergman 係有種溫柔既感覺,好有氣質
Audrey Hepburn就好有氣場好霸氣

其實以前既美國電影女主角都好有氣質 畫質冇而加咁高清更加係將個種感覺昇華 唔止係女人 以前既男演員都好有氣質好有氣場 可能唔係因為佢地得個樣 係真係有才華 唔似而加靚仔靚女就入得行
而加審美觀都唔同晒 下下都要波大 低質都到
自膠 睇左做Katharine Hepburn
佢唱歌真係好好聽
無人貼Ingrid Bergman

Here's looking at you, kid.
留名

Sharon Stone, 1983

勁pure

等我貼下啲老是常岀現嘅煩膠婆婆當年有幾屈

Jessica Lange
American horror story 入面最靚嗰位其實係佢

Shirley MacLaine
唔貼gif 根本表達唔到佢有幾屈機,對眼靚到傻又有種好想保護佢嘅feel
p.s 唔太建議search 佢依家個樣

Diane Keaton
最正嘅眼鏡妹

Sally Field
屈機

Michelle Pfeiffer
依家仍然可以算係靚(以阿婆黎講),但當年真係正到形容唔到
死左六十幾年但啲相仲咁撚潮…………
好似話Manson 有性上癮,定兩個都有
以前d仔點忍呀
佢個樣加埋氣質真係幾夾做公主
再加埋把聲線
聽落好優雅
美國巨腸1 個女主角算唔算carry 得起

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞