[多圖]復古囡囡圖 認識西方審美觀

306 回覆
656 Like 12 Dislike
大家睇還睇千奇唔好J
對先人不敬
Lm
lm
同manson一齊果期都正 點解要離婚

呢pair真係好襯,魔鬼同墮落天使feel
但離婚之後都有keep住like對方ig,應該再見亦是朋友嘅
其實佢地真係好撚襯輯結婚相靚到
識貨,有女人身材完美身材。應有則有
雖然佢係跳脫衣舞,但完全冇cheap味
完全係美國50年代復古女郞個種style
當年係Manson拍 heart shaped glasses同 Evan Wood個八婆出軌 又吸毒令到Dita 頂唔順離婚
原本都好憎佢 但近年先friend番 雙方都有情人,Manson生日派對Dita都有去
以前好多國家思想仲開放過依家 穆斯林呢個宗教真係
其實係政治同宗教合一嘅結果... 當權者利用宗教,宗教中嘅字句,抽取佢哋需要嘅影響力嚟控制政權但一定係一個大倒退
Catherine Deneuve真係好靚
50至60年代呢段期間原來係最靚嘅
Demi Moore
Naomi Campbell & Tyra Banks
兩條bitches
講真以前既女性有種氣質,而家既女性,特別年輕既冇曬,可能發表言論既平台多左,一發表言論就俗不可耐,甚至變Slut,顯得太蠢

甚至覺得今日既女性太猙獰
Liv Tyler真心正 我係女都頂唔緊

lord of the rings深入我心
winona真係cls
成個po都無isabelle adjani
可惜宜加整容整到

勁鍾意呢張相

johnny deep真係大仆街黎
已成往事

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞