[多圖]復古囡囡圖 認識西方審美觀

306 回覆
656 Like 12 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=2Wb1KwBq0TA

最有印象都係 james bond 套戲,好有女人味
Jen 係 sweet, angelina 係 sexy, 兩種靚唔同嘅
如果有得我揀,老婆要 Jen, sp 要 jolie
jennifer Connelly
係個人正啫
你試下欣宜著呢件野影相
之後張相蒙蒙地
你蒙撚曬成個人佢好啲
deep完未
自從高清電視後我就唔多想睇電視
自己影開相,但唔知點解其實唔太鍾意開大光圈,假到暈

菲林好實在,但唔識解釋點解會有依種感覺
就算係英文上,movie/ film,我自己有個小堅持就係叫film

仲有我係好鍾意高叉泳衣sexy but not slutty
émilie dequenne 細過唔知點解比佢電到

依家靚既標準好單一化,所以會覺得俗
完全接受唔到Vintage/Goth/Bohemian/hippy etc次文化
出街嗰嗰韓式平眉啡色大波浪/日系文青風
Ig睇得多都厭喇
做明星都係咁邊有人會記得住你啫
Jane Birkin冇波
等左佢好耐啦

James Dean, 1950

一生充滿爭議性嘅女人,令人難忘但應該唔係每個女人都想擁有佢嘅人生
仲有

Btw Jenny Joseph , Columbia Picture's logo 個女人
Wyronna Ryder Sharon Stone 真係好靚
環境 可能以前冇咁多污染掛
佢最靚好明顯係末日救未來 Armageddon初熟 出水芙蓉咁 靚到dum一聲
仲有幫佢老豆拍個啲mv
佢兩個 個種氣質 襯到
以前有咁多黑髮既基因咩
終極男神
染,猶太人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞