千祈唔好貪方便放低啲袋喺車入面

301 回覆
2459 Like 16 Dislike
根本有私家車就係罪
香港咁細仲要揸車塞爆條馬路
已經咁多公共交通工具
錢七自動波果類應該會
新車難D
之前我同事試過直頭成架車比人偷左
報警警察都係話:冇架喇 劏左架喇 算啦 唔好追啦
我同事都心諗 架二手車攞去劏都係幾萬 算啦
但比d警犬咁講條氣又唔係好順
叫晒成條team50幾條友一齊出post話自己比人偷車
比蘋果動八到 上左蘋果動
重案同反黑即刻各派一team去幫我同事搵返架車
上晝出動 下晝已經搵返
你可以試下
香港警察好撚戇鳩
唔搞大唔會做野
聽完呆左
我屋企附近算係幾靜下
呢度係IVE出面
其實都算猖狂
應該SD去蘋果爆料wtapps
我諗好快有人聯絡樓主
個邊都比人爆以我所知個邊唔近南亞區
深水埗? 係咪超級蝻亞人做?
IVE 門口經常park左好多車嫁喎
有冇其他車嘅車cam 影到啊?
你唔怪得有好多人對你反感,其實你糾正人唔係問題
但屌次次為捉而捉,你回應下人哋個主題都好吖無噉礙眼
royal級左左右右你鍾意你覺得好笑就算喇 但我己經唔係第一次見你亂鬧人
人哋可能只係唔小心打錯,郁啲就𨳒人老母之類,如果係假膠你𨳒到人上天花板都無問題,但正經post你唔係回人哋嘢己經唔gur你,仲𨳒人真係唔怪得人反你,我寧願你回類似:
應該係蝻做好狼死
另外提提你 ,「地」可以改做「哋」,「咁」可以改成「噉」,希望你可以多多支持本地廣東話文化啦
都好過郁啲就𨳒鳩人撚鳩人,呢啲行為唔係所謂老師,而係黑社會,酷似中共壓迫手段,你唔講唔用我嘅嘢就要問候你祖宗十八代冚家剷,人哋唔接受可以慢慢改變,最重要係要明白點解用啲字背後的意義,而唔係一昧壓迫人用,好似啲人講適當的時候用適當的態度
元州邨一早俾蝻攻陷咗,幸福邨哩一兩年開始有蝻出沒
歐洲 美國 泊街都唔可以俾人睇到大大個袋放係入邊
根本係邀請人地黎偷
嗰個位係好多人泊車,星期日下晝時段IVE仲有保安坐正喺門口。
不過呢啲好多時影到都捉唔到,而且敢喺光天化日爆,應該都係爆開車。
怪伯母做雞
深水埗啵 真係要小心D
最重要係唔好為捉而捉博眼球,而係起碼有認真參與討論主題,好阻人哋睇啲正經留言
呢個當然啦,但係黑警係咁仆街
幫推
財不可露眼
泊自己屋企門口都係咁話
死全家啦屌你老母
細細個老豆就教啲袋放車一係放車尾廂一係搵野come住
佢講得冇錯wo
香港d路同隧道日日塞車
就係因為咁多人揸車
搭巴士地鐵咪好囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞