千祈唔好貪方便放低啲袋喺車入面

301 回覆
2459 Like 16 Dislike
十點拎鐘泊美居中心後面街行去松記食糖水,食完上車架車都無乜異樣,上車諗左(諗埋右)陣發現唔見左個袋,原來係撬匙胆開門偷,響附近垃圾桶搵下執唔執得番啲証件無發現,報完警等佢黎掃指紋再揸埋架車番警署落口供搞成幾粒鐘
啲南亞生咁多,多左好多人口
啱啱係荃灣先見到堆
我都係,新香園個麵好好食仲要開24
我專登行大埔公路飛出去食
冇乜見樓主入港足post
其實放係車上面都算叫做不露眼,唔通真係將D錢收埋係條底褲度咩
香港幾時開始變到咁樣,放野係車都可以俾人爆 今日爆得你車,聽日就入屋爆格,政府幾時先肯重視深水埗治安問題,定係諗住將佢打造成新九龍城寨
咁所有野都要跟身?咁渣車做咩?
衰D講句連車都可以偷,咁係咪唔渣車出街?架車長放屋企停車場睇囉
你應該帶頭打柒佢,見獲打獲,打到佢地變過街老鼠,以後唔敢抬起頭做人
咁多年都無理過
一理既話,啲南亞同道友去哂其他區影響人
會仲多人屌政府
唔理、由得佢地,都係得深水埗啲人屌政府
想問下呢個情況可唔可以用‘左’?
今次真係打爆左,冇打爆右
蛋牛治再加個豬手
唔知係咪凌晨佢得閒慢慢整 重好食過日頭去
個個都放車尾,佢地咪爆車尾囉
你覺得車尾安全係因為有好多巴打放係車箱,你既安係建築係人地不幸上面
泊美居中心
俾個Good 你,高手先敢入去,淨係呢份勇氣我佩服你
其實最好唔好出街tim
有咩事都係"鬼叫你出街 唔出街咪冇事"
睇凱景黑哨輸波仲要無埋背囊
真係人財兩失了
老生常談
肯撚定係佢地
由細到大老豆都教 落車唔拎袋嘅話袋就要放地下貼近前座 咁會冇咁明顯俾人見到
架車泊邊到都好,d袋同錢盡量都唔好比人見到,之前有fd試過比人爆玻璃偷神沙
屌肥屍冇位入
過多一排再泊係深水埗應該成架車俾人偷左 GTA咁
一係道友一係南亞撚
無仇報以後小心擺好啲嘢
認同樓主之餘都冇貶低你 自己喺度對號入座
Sor原來有 叫咗你做肥屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞