用圖證明其實kpop入面大把柒頭

1001 回覆
957 Like 87 Dislike
冇眼睇
咁多例子 駁唔刀
第一張圖好似annoying orange
Woozi、Hoshi同勝寛唔係靚仔,我唔否認,但如果無Woozi同Hoshi,17可能一開始就出唔到道。至於勝寛係main vocal同好啱做綜藝,無佢17都無咁多綜藝上。The8喺中國紅到,都叫幫到17。Jun如果可以喺鏡頭前講多啲嘢可能會再紅啲。講真,而家17未上到一線,有啲咩都等紅咗先講

Xiumin、DO同Kai係好符合韓國人審美。DO而家直頭係Idol演員最入屋頭嗰幾個。同埋一路覺得Kai好似譚耀文,咁都幾型呀
絲打識貨
仲要有柒果班做綠葉既
Yeojin係靚 依家細個未有其他member咁吸引啫
啲人淨係話佢哋樣衰,唔係話佢哋無才華喎,唔好衝出嚟解釋先啦,利申佩服佢哋咁有毅力而且啲歌都好聽
btw
THE8喺強國紅到係強國人bad taste
佢笑起上黎真心柒
我都無唔畀你地講佢地樣衰,你反而唔畀人講佢地其他優點咁惡嘅 紅色大字就一定有道理啲嘅,一定係 利申完就一定係中非打,實係咁樣
總括下
所有靚嘅好多都係二代團
三代開始越嚟越多柒頭
the8 同大陸lay 一樣有陣蝗味
呢個柒頭post嚟㗎喎
使唔使好似考dse咁判我離題呀?
屌 冇個識
咁都醜
蝗人鍾意,吸到富婆飯幫到銷量就算啦

大陸lay外貌喺練習生時期已經被SM評為C級,頭大腳短55身,跳舞一味大力,唱歌雞仔聲
點解呢啲純碎笑人醜嘅垃圾po都有咁多回覆咁多認真撚
反lay搵第二樣
仲有睇你個名知盲反

郎君大人真係好撚正
我試過睇過一個訪問佢地的節目
唔知燈光問題定化妝問題
成個樣都怪
明明個post講緊班柒頭點柒法,班fans又要post啲自己認為好睇既圖黎反駁,屌咪一撚樣柒要洗多幾次眼特別係金南俊個啲,點駁都冇用
樓豬可以開2 ?
呢個post真係笑到我仆街
真係好撚豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞