用圖證明其實kpop入面大把柒頭

1001 回覆
957 Like 87 Dislike
nueat好似冇乜樣衰嘅member連個人覺得最樣衰嘅hmh去咗wanna one都可以做顏值上位圈

咁wanna one半隊以上都樣衰嘛
係紅左先有人講靚仔,
D美男榜排名都係人氣表現啫,吹大左,得 jungkook, v 見得下人
又矮又柒,身型真心一般,化妝濃到同女人有得揮, 又唇彩又耳環一大堆,
好gay
The8陣蝗味真係點都洗唔甩
同隊jun明明都係大陸人
但望落去順眼好多
唔知關唔關出生地事
Hmh都算醜樣喎
真係得ong一個係好睇
驗下眼啦師父 金鐘仔最撚型啦
bts唔賣樣
呢輯相影到個個照妖鏡咁
得佢一個破到鏡
好想同佢互射 交換體液
咁又唔係既
起碼jin同v一開頭都係賣樣啦
其餘個d化妝乜柒,有邊個kpop明星唔係呢類妝
你話佢地有身材但唔賣身材就話姐(v同suga除外)
yves真係好型haseul係仙女氣質
智雨幾可愛

本月入面我淨係覺得yeojin同vivi個樣唔掂
gowon就一時時,睇角度
成隊入面朴志訓最好睇喎! 雖然偏女相 但係對桃花眼勁有靈氣 識講嘢咁款 個鼻仔又高又直
一喊樓主就想幫佢奶乾曬啲眼淚鼻涕 一滴都唔可以嘥
其他唔講 真率咁正都唔提 仲好意思講我本月

dia 安頌伊 (鄭采妍bb嗰隊友)
塊面方到可以用嚟教probability
斬咗佢個頭落嚟擲 擲到正面嘅機率係1/6
1/6 笑撚死我
係咪17成員......
唔係掛,hmh都叫樣衰
估你應該好唔鍾意佢
miss a suzy
.
.
.
.
.
另外嗰三個隊友
其中韓國籍唔知叫咩名同埋大陸妹孟佳最柒
點解食咗泡菜咁耐都仲有浸揮之不去嘅蝗味
至於另外嗰個好安全 出街唔駛黑超口罩帶帽都唔會有人認得出
幫大家洗眼

我諗佢意思係nuest入面比較
咁hmh本身都順眼以上啦
咪屈我覺得成個團最樣衰嗰個都係靚仔應該係對嗰個團嘅稱讚嚟,敢問你覺得nuest裡面最樣衰嘅member係邊個

gidle 田小娟
可以排定期儲定錢同埋諗定第日點同仔女解釋先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞