用圖證明其實kpop入面大把柒頭

1001 回覆
957 Like 87 Dislike
又唔好咁講 係韓國出到道真係好難架 你唔係天生靚仔靚女就一定要是但唱歌跳舞叻或者作曲好勁 就算係有才能都要做夠三五七練習生先出到道 你真係以為阿豬阿狗都出到道?出到道都紅唔起啦
同埋係韓國做練習生好辛苦 唔係口講幾年咁易架
我唔係話易呀
叫做機遇好啲
香港樣柒既 連發夢既機會都未必有
但韓國醜但有talent起碼叫做有發夢既機會啦 出唔到道都無所謂啦
白菜本身個底就唔差 佢黑髮戴帽個陣都靚啦 係冇而家咁精緻姐 同埋細個未發育好輪廓唔分明 大把人話佢以前係校花 直情有舊同學打埋上電台話佢以前好多仔特登黎佢學校睇佢
笑死, MarkLee都可以話柒頭,不如po佢果條友po埋自己個payme我捐錢比佢驗吓眼啦

https://youtu.be/0-WE4L-R7GI
https://youtu.be/vDUuXhbsve0

人地根本就生得靚仔精緻仲要勁
企喺班普通人之中顯眼到王子咁就算唔覺得佢靚仔但都一定唔係柒,盲反撚收皮啦
有少少似Kendall
佢地專輯銷量越黎越差得幾千定唔知千幾 佢地其實係就黎入雪櫃
人假樣又假 都唔知佢啲狗鐘意佢啲乜
整完都係柒,特別係個鼻
其實所有泡仔都係柒
身邊唔少肯打扮既女仔都有咁大變化

再加上你張對比照咁能唔公平
你叫你條女素顏擺左邊個表情比你影張相 再拎左全妝靚角度靚表情既對比下
好似話天生前幾年好似仲上埋twitter俾人話靚仔
EXY
不如講下有邊個係公認靚?整容果啲唔計
屌你老母
韓國不嬲都係屋企有米就可以出道
V同jungkook都靚仔過佢啦 一開頭覺得佢唔係幾起眼
睇黎你有眼疾 及早求醫
實力屌打喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞