一個月之前中咗傳銷騙案 以為所有嘢已經告一段落 點知最近騙子竟然寫信比我

437 回覆
512 Like 13 Dislike
唔明關稅局咩事
樓主好似好好蝦咁,好想瘋狂呃樓主呀~~
報警叫黑警同你一齊去
其實樓豬幾歲
樓主幾歲 蠢到咁 講野又1999
樓主
呢啲智力有無深思過自己係咪我哋人類一份子
驚鬼咩
叫佢立即報警
如果唔係就收聲
連登仔見到有人被騙
大部份除咗識笑人ON9、蠢、問幾歲之外
就冇任何建設性
係咪覺得自己好聰明呢?
如果你自己或親人或身邊熟人被騙
係咪又笑佢ON9、蠢、問幾歲呢?
將心比己啦
樓主搵rock哥 陪你上去搞囉
人地主動比晒夠坐監既資料你仲on99
最撚戇鳩就係樓主本身 比人呃完第一穫 之後仲要怕佢地 屌你老母有幾大就玩幾大 搞到全世界都知 報警加搵記者加上CCTVB 屌爆你老母你仲比人嚇親既就唔好做人啦
就係恰你怕事

你直接去差館 話中左傳銷陷阱 而家仲俾人勒索/嚇恐

警犬就應該唔會開case

不過會幫你備案 會有張卡仔俾番你

你send呢張卡仔同埋話已備案 佢就唔夠膽再出聲
我想講根本上成件事 個騙子都係一個俾人操控嘅人 佢背後有個人 Peter 係一路教佢要點講點做 我直頭懷疑所有嘅對話都唔係得一個人諗

好撚煩囉頂 逼到人哋生日都要去警署
好出奇咩 呢d同電話騙案一樣

都係層壓性+一份稿
冇錯,樓主根本唔洗理佢
為5000出封律師信嚇樓主?

出一封律師信隨時唔止$5000
我同騙子係一個交流團認識 然後連埋佢仲有其他四個女仔 我哋去交流團入邊自成一角 幾好朋友五日都玩埋一齊 我知道已經有另外一個女仔俾佢呃左而且成功洗腦 然後拎個仆街想搵另外兩個女仔落手。但係我喺騙子快一步提醒佢哋 都真係幾搞笑 如果我哋五個都仲晒招 真係好撚搞笑 騙子以為大家都好好騙 因為第一個女仔俾佢成功騙左,仲有第二個我,佢騙開有條路食埋另外果兩個女仔⋯真係屌佢老味 其實我都知道佢地址。係咪可以寫返封信比佢屋企人 同佢哋屋企人講番佢哋個女有幾咁街
做得傳銷 倫敦金呢d都六親不認,真係搵到錢既人非常小,到佢地長期冇收入時先識醒,點都要認命出返黎做野,以前既朋友當然走哂啦
手寫信
真係唔駛理
報警啦 可能想你上黎再呃
有d想上去玩玩
喺呢啲仆街手上拎得返4000你都算巴閉
其實驚佢乜鳩 報左驚 佢再煩你咪交畀差佬跟
Btw happy birthday 樓主
叫佢報警唔建設性咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞