一個月之前中咗傳銷騙案 以為所有嘢已經告一段落 點知最近騙子竟然寫信比我

437 回覆
512 Like 13 Dislike
簡單同你講幾句

1.完全唔使理佢
2.同佢講報左警(頭先手痕用你d內容舉報左)
3.寄信去屋企阻唔到人,交得出地址要預左呢種情況
4.同屋企人講解決左,呢一年半載每日得閒查屋企信箱,見條友d信就丟左佢
5.安心過返你既正常生活
提外話

5000蚊既野(貨物又好 公司又好 樓又好)
如果用香港最高稅率既果樣野去收稅 姐係幾多錢?

咁計佢冇呃到你錢架,邊度呃左你$5000?
屌 真係睇撚到嬲咁都唔報警唔呃你呃邊個
on9報警
用條J擔保你報警一定無事 唔保一定有事
有錢就搵律師
冇錢就報警啦
喺連登到9up有撚用
驚就叫我年紀有咁上下嘅陪你報警/搵律師啦
總之唔好比警察大你 話咩查唔到
你話開file 屌你老母 某撚都話查唔到 請你黎托咩
點會
九成連登仔都係努力派
做唔到醫生律師你唔努力啫
被騙5000取回4000,實輸1000執到即走啦.
理得佢up乜.唔再理佢,驚咪門口裝cam.電話裝錄音.佢夠膽黎搞你就報得警
佢呃你嗰五千袋五分一,本身預畀返四千都只係想博你信任,之後慢慢再食你迫你借財仔,你唔上釣咪唯有迫你出嚟再做場大龍鳳扲得幾多得幾多
🗣
垃圾樓主

你唔搞大佢
就係佢搞大你

講多次 樓主真係好垃圾
傳銷遲早有一鑊好似cut有線咁
會有人拎刀上去劈人
屌 呢間野真係好撚恐怖
負面新聞多到數唔晒但又唔撚柒執
係都死唔去
最撚憎就係d死mk仔著晒老西懶係成功人士咁款就想嘔
所以其實好大部份時間嗰班俾人呃既蠢人其實自己本身都好有問題
呢個POST已經可以好好咁證明左呢一點
走數俠hi
可憐人必有可恨之處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞