2019版倚天屠龍記 (2月27日播出)

1001 回覆
49 Like 59 Dislike
有無小昭劇照
等多三日先有得睇
不過倚天最好睇都係打六大門派
唔知20集到未
無忌細個同少年演員都幾好
幾靚仔又有俠氣
成條片都係慢動作, 濫到
少年演員比人種懂事、有膽當既感覺
你真係要明白咩叫咸魚青菜...猪閪都有人鍾意既
唔知cctvb幾時先出配音版
寫到滅絕弱到一個點,峨嵋九陽功,金頂棉掌,截手九式勁野被弱化
一開始出場,見到佢咁鬼有型,成個大俠咁樣,一開聲講自己係俞三俠就覺得好撚慘,成套劇得一開頭威,打後比人撚到喊
其實好想睇“真武七截陣”

真武七截陣實為七套武功,分別行使,各有精妙;若二人合力,則相輔相成,攻守兼備,威力大增;若是三人同使,則比兩人同使的威力又強一倍;四人相當於八位當世一流高手,五人相當於十六位,六人相當於三十二位,到得七人齊施,猶如六十四位掌門級的當世一流高手同時出手。

但係小說從來冇用過。
而電視版都好似冇改篇運用過。

好想睇7條友點樣力剋64個頂級高手。
(雖則成套野好似冇64個頂級高手)
4月啱啱好大陸播完
而家做到邊到
未去到個個shot都用
倚天d慢鏡簡直開緊rider clock up
純武功好應該真係張無忌。
獨孤求敗二十歲果陣,一定冇張無忌嘅修為。
但係張無忌唔夠狠。
不過虛竹其實係黑馬。
唔知九陽神功可唔可以自解生死符,解倒就張無忌贏,解器倒就輸。
幾時有更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞