[I/A/PC] 夢幻模擬戰(39) 我屌 原來中左伏

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
3%對我黎講好多,我屠龍差3%攻附魔就滿10%
最影響打手咪降攻,智冇用,雙防有坦頂有乜所謂
霸者好處係令輸出更穩定,唔洗成日比人降攻防同斷腳eg火龍
但有d關差少少攻我都會換返其他高攻d既飾品去打,都係睇關卡需要。
結論係打和
協力戰邊關需要霸者?
無話一定既,只不過街場啲人成日唔識企位,搞到隻坦斷腳之後死左
打pve成日比人攻擊威嚇防禦威嚇破甲破攻

總之我玩咁耐得你一個話霸者冇用
不過有冇用又點
都中唔到
+1弓又係有生之年見唔到系列
霸者最有用應該係旅團戰auto防坦斷腳
利申: 未有
霸者不知幾好用,免疫果堆野已經令突擊手大大增加生存空間
你講呢part debuff我只諗到超時空
不過超時空利昂騎精已經免疫配莉亞娜秒2隻
坦破防既話本身霸者少咁多防咪等於打和
我莉亞娜仲要有女神之淚,解2debuff0難度
唯一有用咪雪莉,但我超時空唔需要雪莉
我講緊我暫時唔需要咋,其他人需要霸者畢業咪祝你地中囉
唔好再showoff霸者
送既都可以有人會想玩下既...
差少少可以一個人單挑6場團戰拎5000分
搞埋雷丁應該可以

btw 蘭迪烏斯pve係咪冇用 想拎黎玩下
旅團戰4星應該夠坦既,最大問題係升紅騎兵
遲啲5代男女主出埋成個傳說勁到痴晒線,升定冇壞
劍帝都好似用紅馬
升黎兩隻用都ok
想請教下 拉格加10%攻係加白版上?

因為啱啱升爆左把拉格換左上身但攻擊好似無多到

果10%攻計極都唔啱
裝備能力入場後綠字先睇到
唔該

按幾下又冇哂錢

流星陣話咩重視一擊必殺 但點解垃圾海賊會係呢個陣營 求其將d r卡丟入去就當一個陣營
?我明明係話刺客第2勁 白毛冇暗侍用
人黎 拖出去驗眼
手多50抽約書
斬手指等劍帝
d 70lv 關卡好難玩
唔知點解我隻雷丁好似好鳩廢咁
d人點樣上6000幾戰
我附魔已經+33%防
面板都係得284+227防
裝備都算齊裝掛?

除左盡快升埋6星, 仲有咩可以搞
羈絆就80%, 心之羈絆8/10
thanksssss
神衛 物防+魔防 附魔淨係洗一條物防?
仲要兵仔lv10
兵場高練度
某d技會高戰d
同埋有d角色係特別易高戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞