[I/A/PC] 夢幻模擬戰(39) 我屌 原來中左伏

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
自高登以黎有佢既文化

算了唔講 反正而家上連登只會討論game
諗起 死還死 七孔流血還七孔流血
我都好少上, 係game區我先會留意下
呢個真,5毛又多打手又多,波台狗又癲,打機post冇人理,熱門得J圖
所以我平時都係whatsapp group/discord同團友討論,
久唔久上黎睇下其他巴打分享吸收下咁,
呢度都好多課長勁人
我覺得無問題喎,你玩光輝/ 帝國隊未一樣過唔到65 冰龍,玩邊一隊都總有佢強/ 弱嘅地方

我就10月尾開始玩,1月中先過65雷龍,打唔過未打唔過,打住45/ 50 日先有乜問題?
諗住道歉自隊二百瓜抽裝
點知冇cap到圖
賣裝先係道歉
所以我咪話如果你自己係休閒型玩家就冇問題囉,
但係就唔好亂教新手去練公主...
有D人真係唔識睇左明明可以練其他就走左去開公主
唔係唔得, 只係會特別辛苦,
45同65每日瓜子已經有差, 你無所謂唔代表其他人無所謂嘛
抽到暮色甲,都預咗遲早賣番,冇分別
光輝轉型公主
Or
帝國轉型黑暗

不過最好當然係練傳說
傳說真心屈機
新手點練傳說
隻隻ssr而家又冇pool抽
btw刷緊蘭芳同蘭迪碎準備玩傳說
由0開始練定傳說都差唔多
搵下有無傳說首抽帳
傳說小課玩家好難玩的起..
騎坦天賦要高星 練兵所又係要高練度, 唔係一撞就殘/死
雷加爾又係要高星..
蘭芳特天賦又係要高星
除非課長..
如果唔係練自己主隊, 再刷住騎坦碎片先囉
等CP pool一野抽魔女碎片換騎坦碎直接上6星
咁你就可以慢慢轉過去
轉左淨係課每日同包月之後 人都開朗左
新手公主陣要唔卡關
45lv左右谷隻雪莉上5星再刷兵營開隻天使出黎就得
再唔係外掛雷丁或者利昂既公主陣
唔係裂縫第7章辛苦到喊
第7章開始啲卒血多攻高,裝備又卡住喺40lv法師唔夠力秒,需要利昂或雪莉秒,但呢個時期雪莉冇利昂咁好力秒到步(相剋問題),秒唔到埋左坦身就算殘血都爆(芙蕾雅呢個時期係最廢坦)
光輝有雷丁唔怕相剋問題會被爆,帝戰步騎有利昂秒槍有女王秒所以比較輕鬆,係黑暗同公主最易卡
當然練度上去就過到關,但公主黑暗50lv先過到既,光輝同帝戰40lv就已經過到
一日最多谷到5粒碎... 依家4星, 有排都未5星hahah
不過我都係公主外掛雷丁
49lv暫時都無咩卡關
點樣可以1日 5粒碎?
光輝乜龍都過到啦
海恩同克莉絲夠打冰龍啦
練路恩就浪費資源,練老女人/ 海恩就唔浪費資源
我冇卡過關 可能我前面抽到2件關鍵武器
反而要等雷丁49有重槍個到好辛苦
個個公主外掛雷丁梗係唔卡
你試下轉芙蕾雅
打蘭斯冇力,比步槍秒

利申:過來人,一開始純公主冇雷丁打到第7章叫阿媽,即刻轉純戰略升上去關關無痛1take過3星
我只係想講光輝乜龍都過到者
4條龍65lv我係同一個禮拜過

有冇用就見仁見智啦,老女人/海恩有傳送,又可以用黎打神殿水怪,而且都係光輝陣營,我超時空都會出佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞