[統計]依家仲有冇人睇港漫蛇貓門??

1001 回覆
17 Like 24 Dislike
佛誕都未完
究竟仲要打多幾多期
人格分裂個人格都有得替死?我係咪睇錯d咩
可能似海虎入面啲戰神
明明隻腳酸軟脫力,點解唔用手仲要用腳出火雲鐵桶
勇哥主角威能
有大霹靂威力嘅火蛇吐信
仲未完
是日簡報:十成功力嘅火龍穿山,原來係攻向聖上,聖上運起陰陽大挪移,意圖卸走掌力,點知擋唔住,硬食震退。
文殊南傑見狀,走上前輸功相助聖上,合三人之力,終於打爆邪神掌力,但三人內息同氣血震至一團糟。
聖上知道邪神要閃人,大聲叫人阻止,東奇老早擋住邪神退路,邪神想奪路而逃,同東奇交手數招,發現勇哥係外強中乾。其餘三人見狀,放心運功調息以免後患,東奇武功怪異,運功成索,一招天索鎖神,扎起邪神玩SM。
終於邪神暈低,文殊見狀大叫東奇交出邪神,南傑從後攻擊文殊。文殊不能抽身,眼白白見東奇帶走邪神,點知聖上早就擋响東奇去路。一言不合,東奇聖上又過兩招,東奇使出隠身符,想一招KO聖上
多謝快報
實有人最尾執雞
究竟係邊個
睇預告係勇哥扮暈,之後文殊南傑想執雞。
差唔多爆post,藍色守護星巴打會開新post?
會,爆就開
神脈同真元每一次修復會比上一次勁
等睇勇哥回勇
今期:勇哥原來扮暈,等機會回氣較腳,東奇一招插聖上頭頂,教主運動硬食,東奇見冇着數,又玩隱身想閃人,聖上一招打落地下,迫東奇現身,東奇被迫放低勇哥同聖上交手,點知唔夠打
南傑見東奇失手,想去幫手,俾文殊擋住,聖上想收邪神皮,點知邪神忽然起身,殺聖上措手不及,一招打低聖上
南傑文殊見狀,暫時聯手車輪戰邪神,打得一陣,終於邪神力盡,鬼殺咁嘈大叫都冇用,眼看二人收佢皮之際,突然殺出個忍者,引爆身上炸藥大爆炸,三人生死不明
又容後再表呀?
我睇咗啲咩
今次又飄去邊度溝女同奇遇學新武功加新外掛
下集石黑龍救
陳浩南同火雲邪神邊個收山先

只有死亡才可把我拉下來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞