沒事兒:我百發百中呀大佬

544 回覆
177 Like 11 Dislike
成語內容
詞目 百發百中
相似詞 百步穿楊,矢無虛發,彈無虛發,萬無一失,料事如神,十拿九穩
相反詞 百不中一
出處 《戰國策‧西周策》:「楚有養由基者,善射,去柳葉百步而射之,百發百中。」
釋義 形容射箭或打槍準確,每次都命中目標。也比喻做事有充分把握。
仲周圍去其他睇好後市既post 話等binc
有無圖?
可以睇E.coli #198個個 reply
個個post 巴打兩個月前開post睇29000
無理由, 沒事巴百發百中, 即係2月佢睇淡, 但係沒事巴又話只係9月-12月睇淡, 但又百發百中, 媽,好亂呀
天凡都係中中中,最後咗中風
今日股市點?
我百發百中
天凡都係中中中,最後中咗風

Bin!
想問下有冇邊位巴打睇到佢話咩睇小左個浪即時開post認衰仔既post, 係咪貼左bam圖成個post都del埋

一撚定係admin唔抵得百發百中巴
淨係一尾屈
Admin都睇返d舊post啦
巴打之前唔係仲有幫抹屎兒澄清?
終於睇穿佢份人?
無睇返個post 記錯左,唔好意思
呢位巴打心水清
根本佢中唔中關我哋撚事 傻仔先信哂連登仔啲分析
佢最叻自己開post就扮真心分享扮佛心扮中立扮比人老屈
然後其他post就笑鳩人
另外最常用一招就係你會發現佢每次出黎講野都好鐘意話自己幾時幾時講左乜乜乜 然後叫你自己追返post
博其他人唔會特登起佢啲留言 博大霧等啲傻仔以為係真
反而求其去下啲樓爆股爆post, 你會好易搵到佢啲濕鳩野
笑鳩人圍爐 但自己又走入淡友post搵班水魚圍爐
而家開埋tg睇個樣轉個頭就同埋呂布一齊收錢開班搵水魚
當佢百發百中係7-12月 比你兜得通
之前咁撚柒串話自己從來未錯過 笑鳩其他人又日日開post吹奏自己又點睇
18年12月-19年2月睇大跌喎
仲有高爆區 幾個月前圍埋一齊笑鳩人上錯車/公屋仔/樓細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞