沒事兒:我百發百中呀大佬

544 回覆
177 Like 11 Dislike
2月尾,做個小總結

我一直以黎強調百發百中係指上年7-12月係連登實時報倉,呢一點已經重複左好多次,就算光明正大講幾多次都得

有d人選擇性扮睇唔到,格硬屈我個意思係所以經濟預測都百發百中,借題發揮

炒期,開倉位靚、嚴守止賺止蝕,先係高命中率嘅道理,唔係堅信自己所有預測然後死守硬食

一月頭個市由248抽上256,已經同我估算唔同,睇錯個浪,所以即刻開post話自己睇唔清走勢,停一陣等睇清楚先再部署,自此冇再係連登分析股市

所以,樓市好友針對我睇漏呢個升浪從而引證我話樓市將會穿底係唔可信,絕對講得通,睇漏一個浪已經令信服力大降

睇錯一個浪,絕對係我錯,隨便bin
屈我百發百中個意思係指全部預測,好低手

都係嗰句,睇股樓會穿底,真係睇啱先會再做後續分析
沒事巴可能都就離婚
百發百中係指100%中
定係中100次?

你班廢柴 垃圾上車盤
全面股災要來了

其實大佬真係冇睇錯過...
百發百中!
大佬好波
上年7月開始上連登報倉,短倉長倉都有,hsi+dji+nq,以買入賣出埋單價計,次數真係冇數清楚,幾十次~百幾次掛
又係其他人屈你,自己一定無錯
THIS TIME IS 第101次
原來係大家誤會左
大家唔好再老屈佢
又係大家屈佢
百發百中!
我無錯,係社會既錯
我今日貼中左恆指升
你一發一中
講得幾婉轉幾好聽 又講到係全世界屈佢
又可以繼續呃傻仔了
不過我都要強調 比人追擊唔係因為預測岩唔岩
如果係, 出面公海大把人可以追擊
點解比咁多人睇中 自己諗下原因
唔好講咁多啦,百發百中,

我就慘D, 百發百錯
同股榮一鳩樣 睇錯完,股榮又係話ccl跌到135先會再講返樓
使乜同佢咁認真, 呢D人自我中心, 現實世界應該無乜朋友
係咪呀長髮band 佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞