紀律部隊唔好亂入

282 回覆
63 Like 186 Dislike
救護員 夠膽講冇借cpr揸鳩人個波? 我唔撚信囉
好難揸wor 二口六面望住 更何況 死人個波都無人想揸
二口六面? 有屏障架 你做咩根本無人知
成日啲人吹奏消防救護 根本都係仆街仔
消防就真係好多人吹奏啦 巴打 你都冷靜下唔好燥
唔係燥唔燥呀 而家個問題係警察經常被啲傻閪連登仔屌呀 係唔撚fair呀你明唔明

係咪消防救護就偉大啲丫? 你地要執法咩?
咁人地要咁樣比較警察消防 唔關我地本身既事呀嘛 又唔係我地話警察唔好
冇話係你話呀 你自己㗳嗲
同埋消防少警察幾千蚊人工 你咪當幾千蚊係吹奏費囉
其實天下紀律部隊一樣黑
只係警犬多d人 柒野自然多過人
見識過操班係點就知全部都係爛仔
一班閪人調教到一班人變閪人
quote完人話人㗳嗲
睇局啫 control同救護打緊仗你唔講
返早4點食飯你又唔講
岩呀 收轉call廿幾歲女仔 司機都入籠位幫小姐做檢查摸全身啦
利申返真人真事
你翻家中幫家父含含撚 啷乾淨把口先
In service 升IO 定ICO 先
有無圖
有咩工唔閪架?

捱唔到代表唔適合做
你自己唔係呢d 人咪得囉做好自己
同埋control 打唔打仗都係要做架啦
大家伙記明架啦 頂唔順 有路數既咪走囉
28歲考紀律部隊會唔會太遲
咩學歷?咩部門?考散仔定officer?
我話會你係唔係唔考
唔好成日問呢類廢話啦 我識人3X都入到班
亦識人22歲入唔到班 咁年齡關唔關事?
In service 升IO
但你知唔知control同救護打仗單野 救護兄弟搞單野出黎你又知唔知
唔好以為間局嘅人對你好就等於全世界都對你好
你未搞到佢地佢地當然會對你好
唔好話搞單大獲野 你送獲細嘅比2柴老總
你估下佢地仲會唔會對你好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞