紀律部隊唔好亂入

282 回覆
63 Like 186 Dislike

利申:非pc
嘩,前世做咁多好事?

ive 唔識英文都升到幫辦......
不過做得龜 女會埋身多啲
女龜呢咁?
都係, 特別護士
大把啦
消防太大隻 唔會
入境海關感覺上太斯文 都唔會
警察岩岩好
大部份女都鍾意警察
唔好聽連登仔 d女dislike 藍絲啦
護士仲搵得多過PC仔
叫班PC情何以堪
做PC 要識埋堆, 沙展即使唔當你徒弟仔都要當你係隊友.
見到D 一粒要幫佢手同佢FR, 日後如果佢升左上去做總幫可以照你一世!
如果又埋唔到堆又無大SIR照! 新仔都好D,最多辛苦D執下屎,俾人串下.
人到中年仲係老散無堆又無人照,甘就SORRY SIR啦!
玩鳩你,玩到你REPORT花晒, 玩到你收皮! 小心,小心
其實點解會玩鳩一個無仇無怨既同事? 想人花自己易升?
心地唔好囉
唔合群覺得你怪, 唔醒目阻住晒. 講野唔岩聽, 唔覺意串到人, 犯錯令亞SIR孭獲, 樣衰口臭, 同亞SIR唔妥既人FR.... 好多原因!
總之佢/佢地 FEEL YOU NOT GOOD.....
花級以上會好D, 大SIR唔LIKE你至多調走你, 上面班風車,總幫好少會玩死人,但下面士沙以下就唔同. 傳統文化.
同升無關.... 好多老散,一柴,沙展. 根本無可能再升!
佢地已經預左一世, 咪圍威喂囉.
我見有D類似蛇仔明, 腎虧華, 軟腳輝 中年PC 家中有老有嫩. 不時被人玩!
我都唔敢幫,無謂挪屎上身.
咩叫FR
行外人一定覺得屍體發現/明顯死亡最辛苦係消防
但我同你講啦 消防係最快收隊個個
救護同警察會留係現場做野
救護做完場離場 警察要繼續留係現場調查
隨時對幾個鐘嫁
利申:救護車
消防 / 救護都係搬條屍出嚟,但警察要搜查,要睇有無明顯傷痕。

你話跳落嚟個啲都算,腐屍個啲先金
做文職好d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞