[PS4/PC] Monster Hunter World [299] 1001獵人強勢回歸

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
你地玩緊?
冇呀 今晚先再伐木 極貝已經走左
做戰地記者咪唔悶 仲有4區個花生位
係有時比貝貝打中 冇左件隱身
直播睇人貓
有咩打
唔知邊啲技啱你款武器既
就上網睇下人地點砌 睇多幾套
點解有啲技個個都出 一定有佢原因
你要知邊啲技係做緊乜 對你款武器有咩用
咁先知道邊啲係必出同優先出

再黎就係用配裝器 1樓有link
你未齊珠既 要去裝備設定到
set番有你每款珠各有幾多粒
咁先customize到一套你砌到既裝

搵咗啲必要技先
例如我用火太 要貝爺達人藝
咁我就先揀 貝爺達人藝 弱特3 超心3 渾身3
無屬強化 同埋set番屬解0 避免同無屬衝突

然後搵到超過200個結果 就追加搜尋
睇下仲有咩技可以出 到
達人藝要會心既 咁就再出見切 同 攻4 呢啲

個思路大概係咁 同埋記住set番武器窿

想比較兩套裝既 最簡單就係著起兩套裝去劈柱
或者直接用傷害模擬器試
今晚仲有無野好打?
砌開怕死裝,保命至上,輸出其次
砍柴燒雞
我有個fd普貝處 要唔要
處到特別任都未打
見有台仔整左個 但日文個個最好用
升hr
得既話我都想問佢拎授權譯個出黎
一開始都睇到一頭煙
爆鱗3
係揀武器麻煩少少
如果係玩開中文 應該唔知日文武器名
但技個d就唔係差好多
用多幾次就熟晒手
防暈3體3必備耳塞就睇套裝落唔落到,大毅力食貓飯,利申,寄生玩家
琴晚又唔on
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞