[PS4/PC] Monster Hunter World [299] 1001獵人強勢回歸

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
邊到可以睇到?
我一直以為佢全身都弱龍
http://mhwg.org/ 日文網
中文個wiki好耐冇更新
呢隻驚解online 盃好過其他online game
其他online 驚一過成年,出續作基本上好難解online 盃,所以一涉及online盃而又想拎白金就要趕頭趕命解
但呢隻game間唔中有聯動同新怪都可以引番舊獵人開機打
不過真係斬怪斬到悶,基本上等緊冰島dlc
隻爛鳩龍我打左三次覺得悶已經唔打,Y裝都無刷齊,其他歷戰王Y裝我都有刷齊
下次出極貝一齊玩 呢隻打極都唔悶
仲可以睇人貓
是但啦
跟大隊用下水武姐
無水武客製咗
下次用恐暴雙刀算
好耐無認真打
其實我間唔中打下,清下日任(活動期),週任
打左古代樹妖拎齊野之後又係無左動力打,對上一次就係極貝,打左5,6次就又變左hea mode
我清週任都係禁住手機打怪
而家d 手感其實好差。。。雖然以前都係一般
極貝真係算係咁 free update
熟左1樣武就練其他
練完武仲可以練solo
玩一人一區 睇人貓
仲有好多武器處未破
我玩左2日斬斧 之前練左嘅太刀已經白練
我雙刀 片手 弓 鎚 完全未玩過
弓齊 水 火 鎧羅 遲下要練定打ice
冇強彈珠,所以冇玩過弓
好多粒
我想問下你地點去配裝?
我望住啲裝好迷惘完全唔知點配好
其實我本身都自己keep住自己單打
但打爛鳩龍個下真係係突然刷到變hea mode
變左清下週任算
個陣極貝都係街場唔掂牡特登上黎call人打,跟住打到街場都過到幾次就變番hea mode
至於古代樹妖就都係入街場已經搞掂,所以又變左清下每日任務咁
mh3時代土砂龍係勁啲嘅,火車出得密好多同快好多,同埋有個狀態係會令你個身俾舊石包住行得好慢,要食藥先解到
後來就改到冇晒呢啲嘢變咗低級龍

btw, 其實你當mhw係普通game咁玩,用啲垃圾裝打storymode打到爆機,又單機打的話,難度都算係咁啦,係啲人後來屈裝先易啫

冇野打又可以潛一排
尋晚終於打到援擊輕弩
有冇配裝推介
出唔出屬解推夠8粒彈好
自從打到爛鳩龍就hea 打
同埋無咩必要用自己個套去話人地個套
又唔係個個都追ta 既
見到有新野咪打下
page 1有link
有咩技想要就咁撳
督到件裝出嚟唯止
其實今次都未玩到一人一區 好似每次都得3人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞