[車痴]入黎放低一架你既dream car

714 回覆
26 Like 9 Dislike

Audi RS6
22B

Dodge demon
Black bird🤡

渣緊15 charger
都係r8
sr400
Mclaren F1
難茶Startos

由細到大都鐘意嘅69年Mustang boss 429,可惜得左軚,英國香港要玩都好麻煩好貴

個樣冇咁兇猛,又有少少英倫風嘅65‘ Mustang Fastback都係我杯茶 (唔多唔少都係因為Bullitt同Steve MacQueen)

Aston Martin DB5,我諗呢件藝術品已經同007劃上等號,between,AM唔似Land Rover Mini RR呢啲傳統英國車賣囇俾外國人,支持AM,支持國貨

Rolls Royce Phantom冇Benz S-class嗰種霸氣,冇寶馬7系嗰種驕傲,冇Bentley Mulsanne嗰種突出,亦冇淩志LS系個種平實,RR Phantom有種微妙嘅平衡,車內車外所有嘢都係恰到好處,例如563匹馬力聽落好惡好兇猛,但係配埋兩噸半嘅車身就係一對perfect match,唔會太大力變咗超跑,亦唔會冇力上山,行咩路都係A hot knife through butter

擁有標誌性嘅外觀同名氣,呢種車通常都會喧賓奪主,但係Phantom就好似一塊Backdrop咁,襯托出車主嘅特質,佢話俾大家知,焦點唔係佢,而係佢主人,Phantom亦係一個管家,只要你落order,佢就會做到,完事之後唔需要大大聲講俾其他人知道佢做咗乜嘢,佢只會輕輕喺你耳邊講一句,the job is done

人生得一車如此,死而無憾
288 GTO
今年九十月果水?
幾好, 再之前我係揸福士GOLF
換咗BMW 之後個操控感比GOLF 更高
Honda EK9
識揀一定係白色

E39 M5
師兄識嘢
一架911 turbo s
一架 s500
一架458
夠晒
好貴
Gt Mc
識貨
之前用陣式。聽聞坐得好辛苦
點解。限量?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞