[I/A]《Another Eden:穿越時空的貓》(6)1001條撚屌唔開POST

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
好易出 放心用
推下先
明白 已負皮
輪到BLOCK左你既人開PO,
你見唔到就唔好問點解
更新下Q&A
Q.建唔建議首抽?
A.唔建議,因為刷一次首抽要差唔多30分鐘,要5星奶開局不如8591/淘寶

Q.首抽抽咩好
A.5星奶-瑪莉(大獎)>其次土法(杜娃)水法(麥提)

Q.有冇得同人玩?
A.冇,只係一隻單機到GAME,抽到5星唔洗拎上黎曬,冇人想知

Q.副本係咩黎?
A.係副本可以打到角色既職業書,升星書
每日0200、0800、1400、2000時會回復1次。
打完第11章,係次元就會開放HARD難度
打完第25章,係次元就會開放VERY HARD難度

副本與角色升星
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=29220&snA=770&tnum=2

Q.爆左機之後有咩做
A.現階段國際版v1.1,岩岩更新左外傳,可以刷下魔力,之後都係副本刷料做武器,儲下圖鑑

Q.過左劇情,d怪打唔返點算?
A.去次元夾縫左邊度門,有得入返去打過左既劇情

Q.主角群洗唔洗升
A.升啦,男主,大波艾美,田雞,海蕾娜,莉卡都有得上5星,係爭阿妹未有

Q.邊到打最多經
A.現階段國際版v1.1 - 魔獸城,最常出4隻

Q.角色能力盤點數夠唔夠用?
A.當你最高lv時,夠你點曬佢

Q.戰鬥相關問題
A.力量-物攻
智力-魔攻,補量
耐力-物防
精神-魔防
速度-行動順序
幸運-爆擊率

Q.有冇網站推介
A.https://games.gaym.jp/iPhone/another-eden/
https://altema.jp/anaden/
https://forum.gamer.com.tw/B.php?bsn=29220&subbsn=0 巴哈

Q.仲有冇其他野要注意?
A.除左信箱每日送20石之外,買石個到仲有10石拎,總共30石
即係點 我睇巴哈又冇講話有咩要特別注意
咁撚ON9 條女走咗無得入副本>
唔係 個副本入埸條件係
合成人男/女是但一個入隊
去到第3章女會強制離隊
但因為兩個人都有分加成1.1倍
所以最好係女離隊前打齊分先
個男主咁ON9 一睇就知個女仔個洞喺時時空裂縫 叫隻次元飛龍飛返過去咪得
第3章個到,條女會離隊,而且個時你仲未有嘉里德,所以如果唔打左先就入唔到副本
台伏唔知幾時先有
即係打晒獎勵先再推故事?
你指國際版定日版?
佢地應該係講緊日版
至於國際版外傳,正常會卡3.5萬同14萬魔力需求
到時分別刷H/VH副本就得
屌 以為佢地講國際服
兩邊都係今日update?
打VH好快又多
日版前2日更新左莉卡升5星
國際版就今日更新左魔劍外傳
H副本而家變到好雞肋
D材料又刷曬
一係刷外傳拎魔,一就係刷天/冥
我想問 爆咗機就冇影響可以 推曬外傳佢係咪?? 之後再不停 刷迷宮?
刷一日4場VH  H拎嚟刷返艾米算 H D Mana少到ON9
一直以為講緊國際
原來你地講緊日版
我一直睇一路奇怪緊你地有果d點1解我沒
你過左13章就有得打外傳
外傳有得推就推啦
爆左外傳之後刷魔力只係為左拎後續獎勵
刷到63萬,總共會有3本夢書比你
明白曬
你將H/VH副本次數放曬去打外傳
大約5日到就刷夠63萬魔力
好似成4 5萬一場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞