[I/A]《Another Eden:穿越時空的貓》(6)1001條撚屌唔開POST

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
應該就下個月中出風刀
月尾出釣魚有排肝
未咁快釣魚,仲有個IDA,日服都係2星期更新一次,但都係出完外傳出新角再出外傳咁隔住出
過左第1部 打左哥布林王同光輝黎明
有4星普萊同4星莉卡 但而家5,6個十連都中唔到瑪莉
玩到落去但都係好心up
玩落去聽台仔講會抽到成到你唔想要
做個角色故事任都俾人劇透
大地金屬整咩武最好
我自己就整咗刀 下幾期有隻美腳會長用刀

啱啱10抽中咗右邊嗰3隻 勁唔勁
咁都係擺住先
遲啲再算
雷文都ok 我用黎清怪用 有全體法 又有毒技
有丁是原罪
長玩既咪弓,因為其他武日後都有比大地武強既武器,但弓比較少d
大地武有得2段強化
強化完係全手game最高物攻既
武(無被動技)
Wiki推薦弓 我都唔知點解
兩種派生,一種200物攻,一種全屬攻UP,WIKI既推薦主要都係睇返邊種武器比較少代替品,因為其他武器有唔少比大地仲勁既武,但弓就冇咁多,所以WIKI先推薦弓姐,始終特殊派生得招全屬攻睇得下,其他方面都唔掂,攻又低,MP個招又比較弱

而家用緊4星莉卡、洛福斯、公主、蕾蕾加主角
上面呢5位邊有無邊位值得升/換上面嘅角?

得莉卡一隻4星補
我有一隻3星普萊,係咪應該升佢做4星做主力?

利申:非洲人
例如槍咁,大地槍唔可能勁得過火山異境個把,所以槍咪最冇必要換但我覺得大地武其實優點在唔洗強化,而且容易拎,主要都係開荒用,所以揀邊把對未來影響其實唔太大,但如果真係想多把武用,就弓比較有機會拎得出黎
我換刀仲有個原因就喺同青蛙隻色幾挾
都OK既,不過刀黎講,依家後面都幾多代替品,不過都值得換既
隻game 知我邊啲升到Lv 50,就死都唔出書
冇升果啲就齊晒
仲未有妹妹
我妹妹冇升過lv 好快就出左
莉卡都出埋 就是差妹妹
打完洛基德個任好想佢快d出as改勁
靠隻4星麥提沙勉強過到超級火山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞